Det experimentella varumärket Odem Atelier består av inredningsdetaljer från ett kollektiv europeiska konstnärer som sammanfogar konst, mode och heminredning.

Grundaren Nikodem Calczynski, som har en bakgrund inom mode och design, vill med nya plattformen skapa en levande plats för den moderna samlaren.

– Jag vill spräcka normen för vad som förväntas av en e-handelsbutik och här finns inga gränser för vad som är möjligt. Jag kommer att plocka in precis det jag älskar just i den stunden och vill lyfta fram duktiga konstnärer och underbara föremål, så starka så att de bär en egen personlighet.

Många av föremålen bär spår efter konstnärernas fingrar för påminna den nya ägaren om att vartenda objekt är unikt och inget annat likt.

– Med lanseringen av vår samling handgjorda objekt förenar vi konstnärlig talang med en stor dos av kunskap inom skapandet av tidlös konst.

Spana in kollektionen här:

Av Alva Fierro på Residence Magazine

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like”  showfaces=”true” share=”false” width=”320″]