Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Italienska modehuset lanserar inredningskollektion i höst

13 jul, 2017 
AvIda Gustafsson
Lyxiga modevaruhuset Gucci tar nu klivet in i inredningsbranschen med en inredningskollektion som lanseras i höst.
Annons

I den nya kollektionen Gucci Décor ingår en serie kuddar, doftljus, stolar och skärmväggar i starka färger och mönster. Modehuset går således i samma spår som Calvin Klein och Ralph Lauren som framgångsrikt har lanserat kollektioner för hemmet.

Guccis kreativa ledare, Alessandro Micheles färg- och mönsterspråk går igen i den nya inredningen som samsas med illustrationer av Alex Merry.

Via konton i sociala medier har modehuset berättat mer om den nya inredningsserien. Som bland annat om Chiavaristol, eller Tiffanystol i klassisk stil. Stolens stoppade dyna är broderad för hand och sedan monterad för hand, ett arbete som tar runt 10 timmar att slutföra.

Annons

Foto: Gucci

Gucci Décor lanseras i butiker och online i september med priser som börjar på cirka 1600 kronor för doftljus och brickor. Kollektionens dyraste är skärmväggarna i silke, som består av flera olika motiv, som kommer att gå för mer än 250 000 kronor.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Källa: Vogue 

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like”  showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons