Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Johanna Bradford säljer sitt charmiga hus – kika in!

11 jan, 2019 
AvNanna von Knorring
Bloggaren och inredningsprofilen Johanna Bradford ska flytta till ett nytt hus och säljer nu sin charmiga 70-talsvilla. Kika in och inspireras av inredningen – som lyckas kombinera trendigt, personligt och stilfullt i ett!
Annons

Det är inte länge sedan ELLE Decoration-bloggaren Johanna Bradford sålde sin vackra 1920-talslägenhet i Göteborg och flyttade till hus, men nu är det dags för en ny flytt och därför ligger den idylliska villan ute till försäljning.

Det stilfulla hemmet, som man tidigare bara fått se glimtar av, är en enplansvilla om sju rum – ett stenkast från havet och med en stor grönskande tomt. Den väl valda inredningen är genomgående trivsamt ljus med mörkare, kontrasterande detaljer samt personliga och stilfulla tapeter.

Johanna Bradfords kök är trendigt och stilsäkert
Grått skafferi hemma hos Johanna Bradford
Johanna Bradford säljer sin villa – ljust vardagsrum
Annons
Johanna Bradford säljer sitt hus i Göteborg – vardagsrum med tv och tavelvägg
Öppen spis hos Johanna Bradford

De väl tilltagna sociala ytorna i hemmet, vardagsrummet och köket, har en påtagligt ljus och luftig känsla tack vare rymden i rummen samt de stora, spröjsade pardörrarna som ger ett fint ljusinsläpp och leder ut till altanen i den egna trädgården. En öppen spis i vitt, sobra färgval och milda färgklickar i textilerna ger en trivsam helhet till vardagsrummet.

Annons

Det stilsäkra köket går å sin sida i svart och rostfritt med ett skafferi i grått och en bänkskiva i kalksten. Matplatsen med bord och stolar i trä mjukar upp och tillför värme till den i övrigt trendigt, dova helheten i köket.

Sovrum med platsbyggda garderober hos Johanna Bradford
Detaljer i sovrummet hos Johanna Bradford
Barnrum i rosa hos Johanna Bradford
Kreativt inrett barnrum hos Johanna Bradford
Annons
Barnrum i blått hos Johanna Bradford
Lekfullt inrett barnrum hos Johanna Bradford

Det stora sovrummets höjdpunkter är de platsbyggda garderoberna samt de spröjsade glasdörrarna som leder ut till den egna tomten. I barnrummen är det å andra sidan de lekfulla detaljerna samt mixen av både gammalt och nytt som fångar ögat och ger en kreativ, personlig känsla.

Annons

Utöver sovrummen och de sociala ytorna finns även ett arbetsrum som har en William Morris-tapet med grönt bladverk och en klassisk vit bröstpanel. En moodboard, personlig mix av ramar och konst, grönväxter samt högar av inredningstidningar gör hörnan till en kreativ oas.

Arbetsrum med William Morris-tapet och bröstpanel hos Johanna Bradford
Lekfullt i hallen hos Johanna Bradford
Stilren hall hos Johanna Bradford
Gästrum med snygg tapet hos inredningsprofilen Johanna Bradford
Annons

Foto: Esoft/Fastighetsbyrån/mäklare: Erika Holmén

Se fler bilder hos Fastighetsbyrån här.

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons