Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Johanna Bradfords husrenovering blir Youtube-serie

28 maj, 2019 
AvAnna Asplund
Johanna Bradford tar med följarna på en rörlig renoveringsresa i ett fantastiskt 20-talshus, på nya Youtubekanalen House of Bradford. Här är husföljetongen du inte vill missa.
Annons

Bloggprofilen Johanna Bradford är ingen nybörjare när det kommer till att renovera och inreda med fingertoppskänsla. När hon har sålt sina tidigare bostäder har Hemnet-bilderna delats flitigt. Och nu kan vi följa ännu ett projekt – det största hittills.

Familjen skapar ett nytt hem i ett nypa sig i armen-fint 1920-talshus i bloggarens barndomsstad Borås. Till följarnas glädje behöver huset renoveras och det betyder före- och efterbilder, skattjakter i vintagebutiker och inspiration i mängder.

Nu kan du följa Johanna Bradfords renovering på Youtube

Rapphönan Nr.9 , som det pampiga huset heter, har två vackra våningar som nu uppdateras med varsam hand. Den som följer Johanna Bradfords blogg och Instagramkonto har redan fått ta del av planerna för bland annat köket och tapeterna. Men det finns mycket kvar att göra och nu blir detta ögongodis alltså rörligt.

Rapphönan Nr. 9 har blivit med Youtube-kanal. Först släpptes denna smygtitt och nu ligger det första avsnittet i serien uppe hos House of Bradford .

Annons

Johanna Bradford samarbetar med fotografen Alice Johansson

Johanna Bradford skriver i bloggen att det fanns planer på en större tv-produktion, men att hon valde att istället göra filmerna själv, tillsammans med inredningsfotografen Alice Johansson:

”Idén om att göra rörligt material i samband med vår husrenovering var något jag kom på samtidigt som vi köpte huset och under uppstarten av projektet har jag både varit i kontakt med seriösa tv-kanaler och haft ganska långtgående planer med ett stort produktionsbolag. Men så kände jag att det liksom blev för stort, så jag drog i handbromsen och skickade iväg ett sms till Alice för att fråga om hon kunde tänka sig filma och klippa. Som tur var visade det sig att hon var lika pepp som jag på idén, trots att hon aldrig gjort något liknande”.

Foto: Johanna Bradford.

Läs mer:

Annons