Måns Zelmerlöw flyttar från Kungsholmen i Stockholm. Nu ligger hans lyxiga – och 105 kvadratmeter stora – lägenhet ute till försäljning. Bostadsannonsen, som lades ut på fredagen, har redan en uppsjö av intressenter.

Sugen? Ja, då får du hosta upp – utgångspriset ligger på närmre tio miljoner kronor.

Läs även: Måns Zelmerlöw har förlovat sig – se bilden från frieriet!

Det är kändis- och tv-mäklaren Niklas Berntzon, vd på mäklarfirman ESNY, som säljer objektet. Han beskriver den flådiga lägenheten som perfekt för personer med stort umgänge.

– Det är årets lägenhet. Mer än hälften av våningen är för sociala ändamål. Perfekt för dem med stort umgänge! Resten är sovrum, stor walk-in closet och ett påkostat lyxbadrum med badkaret upphöjt i marmor till fönsterhöjd för bästa utsikt, säger Niklas Berntzon till Hänt.

Den 105 kvadratmeter stora lägenheten, med en biarea på 15 kvadratmeter, är till stor del stylad och designad av Äntligen hemmas Hanna Wessman, och månadsavgiften ligger på strax över 4 000 kronor. Enligt Niklas känner Måns visst vemod att flytta från den fina lägenheten.

– Han är lite tudelad här. Den är ju så otroligt fin, och det är den perfekta våningen att skapa minnen i. Då är det alltid svårare att sälja sin dröm.

Se bilderna från Måns lyxlya på Kungsholmen här:

Läs även:

Nu säljer Camilla Läckberg sin Enskedevilla – se bilderna!

Foto: Eklund Stockholm New York – Jesper Florbrant, IBL
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Mer läsning

Femina