Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Så ser hösten 2018 ut på Ellos Home

20 aug, 2018 
AvNanna von Knorring
Personligt, lekfullt och en mix av allt man älskar i höstens härliga färger. Så lyder inredningstrenden i höst – åtminstone om vi ska tro Ellos Home.
Annons

Hösten innebär en nystart för många och så även för butikskedjorna som lanserar höstnyheter i inredningsväg. Såväl Granit, Ikea, H&M Home och Zara Home har släppt nyheter och nu gör även Ellos Home det.

I höst är det personligt och lekfullt som är ledorden hos Ellos Home. Det ska gå att se vem det är som bor i ett hem – oavsett om det är färgval, en inredningsdetalj eller en möbel som avslöjar dig.

Minimalismen är bortglömd och nu är det maximalism som råder i hemmet om Ellos får bestämma. Det innebär att man mer än gärna mixar såväl gammalt som nytt, olika kulörer, tidsepoker, mönster och material.

ANNONS Runt soffbord med skiva i marmor, ANNONS 3-sitssoffa i sammet, finns i flera färger, ANNONS sittpuff i sammet, finns i flera färger samt ANNONS sammetsfåtölj, finns i flera färger.

Annons

Höstens mustiga färger smyger sig även tillbaka in i inredningen och det är nyanser av rött, orange och gult som dominerar. De pudrigt rosa detaljerna är även här för att stanna och passar perfekt för den som vill ljusa upp i höstmörkret. Bland trendfärgerna finns dessutom mångsidiga, mörka gröna, grå och blå toner.

Annons
Annons

Återanvändning fortsätter att vara en självklarhet i hemmet, vilket bland annat syns i Ellos Homes nyligen lanserade samarbete med möbelsnickeriet Artklart som resulterat i 17 produkter som skapats av återvunna material.

Även storfavoriten sammet fortsätter synas i såväl kuddar, stolar och soffor i höst – och inte oss emot! Det snygga materialet finns i flera färger och går att styla på en mängd olika sätt.

Annons

Överkast i tvättad sammet, finns i flera färger. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Hösten innebär såklart att vi plockar fram alla mjuka textilier i hemmet igen. Påslakan, filtar, överkast och kuddar får gärna finnas i överflöd för en så mysig och bekväm höst som möjligt. Mixa färger, material och mönster fritt för att skapa en tilltalande oas i i såväl sovrummet som i alla andra hemmets rum.

Annons

Du hittar hela höstkollektionen från Ellos Home ANNONS här.

Foto: Ellos Home

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

Annons