Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Shopping: 18 fina adventsstjärnor till jul

14 okt, 2019 
AvNanna von Knorring
En av favoriterna bland julpyntet är utan tvekan den fina adventsstjärnan, oberoende av om den går i klassisk eller modern tappning. Vi listar 18 adventsstjärnor för alla smaker – som finns i butik redan nu!
Annons

Är du en av dem som älskar julen och gärna planerar dekorationer och pynt långt i förväg? Maxa myset och stämningen under högtiden med fin belysning och adventsstjärnor. I år finns det något för alla stilar och smaker – från grafiskt och minimalistisk till elegant och traditionellt.

Här listar vi 18 fina adventsstjärnor som finns i butik redan nu – och som du kan klicka hem direkt:

1. Snöblomma, Watt & Veke

Snöblomma adventsstjärna från Watt & Veke

Adventsstjärnan för dig som vill ha ett formspråk som sticker ut i jul. Den här julstjärnan är gjord i vitt papper och mäter 68 centimeter i diameter. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

2. Julstjärna i akryl, Star Trading

Karla julstjärna från Star Trading är en fin fönsterlampa i jul

Klar stjärna i akryl med inbyggd led-lampa. Stjärnan blir en fin ljuskälla i fönstret i vinter. ANNONS Finns att köpa här.

3. Adventsstjärna, Åhléns

Adventsstjärnor från Åhléns

Klassisk adventsstjärna i papper med perforerat mönster. Finns i beige, rött och vinrött samt i vitt. Julstjärnan är 70 centimeter i diameter. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

4. Julstjärna, SMD

Vit modern adventsstjärna från SMD

Julstjärna i lackerad plåt i vitt med ljuskälla. Stjärnan kan både hängas upp eller användas ståendes och finns i två olika storlekar. ANNONS Finns att köpa här.

5. Adventsstjärna med linje i guld, Watt & Veke

adventsstjärna med linje från watt & veke

Minimalistisk och elegant vit adventsstjärna med linjer i glittrigt guld alternativt silver. Stjärnan mäter 80 centimeter. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

6. Moraviastjärna, Artilleriet

röd moraviastjärna från artilleriet

En blickfångare av rang är moraviastjärnan som har seglat upp som en storfavorit i juletider. Den här stjärnan finns i vitt, rött och gult samt i tre olika storlekar. Finns att köpa här.

7. Adventsstjärna, Granit

Klassisk vit adventsstjärna från Granit

Klassisk adventsstjärna som är handgjord i papper av återvunnen textil. Kombinerad med belysning framhävs materialets synliga textilfibrer, vilket ger ett levande intryck. Stjärnan är 90 centimeter stor. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

8. Icilinia julstjärna, Lene Bjerre

Icilinia adventsstjärna i mörk rött från Lene Bjerre

Mörkröd klassisk julstjärna med hålmönster i form av stjärnor som både är dekorativa och släpper ut ljus. Stjärnan är 60 centimeter stor. ANNONS Finns att köpa här.

9. Grå adventsstjärna, Granit

Grå adventsstjärna från Granit

Grå julstjärna gjord av papper som framställts av återvunnen textil, med fina skiftningar i materialet. Stjärnan har stort hålmönster med stjärnor som släpper ut ljus när den kombineras med en ljuskälla. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

10. Stjärna med led-belysning, Jotex

Stjärna med LED-belysning till jul

En bordsstjärna för den som vill ha något modernt. Stjärnan har en stomme i silver, vitt alternativt svart och varm led-belysning. ANNONS Finns att köpa här.

11. Istapp, Watt & Veke

Istapp julstjärna från Watt & Veke

Vacker adventsstjärna som inspirerats av vinterns vita skrud och istappar. Häng upp och kombinera med en ljuskälla för en fin ljuspunkt i jul. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

12. Julstjärna Helsinki, Watt & Veke

Helsinki julstjärna från Watt & Veke

Handgjord adventsstjärna i en vacker blå nyans med glittriga silverstjärnor samt små hål som släpper ut ljus när stjärnan kombineras med en ljuskälla. ANNONS Finns att köpa här.

13. Sputnik adventsstjärna, Granit

Sputnik adventsstjärna från Granit

Vit adventsstjärna med uddar åt flera olika håll. Trä den över en ljuskälla för en fin taklampa i vinter. Stjärnan är gjord i papper av återvunnen textil och är 60 centimeter bred. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

14. Julstjärna, Watt & Veke

Mintgrön julstjärna från Watt & Veke

Vacker julstjärna i dovt mintgrönt med dekorativa linjer i guld. Stjärnan finns även i dovt ljusrosa. ANNONS Finns att köpa här.

15. Fling, bsweden

fling adventsstjärna från bsweden

Minimalistisk adventsstjärna inspirerad av snöflingor. Stjärnan är gjord i lackerad stålplåt och finns i flera storlekar och färger. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

16. Aino adventsstjärna, Watt & Veke

Aino adventsstjärna från Watt & Veke

För dig som föredrar detaljer i kontrasterande, mörka färger kan den här adventsstjärnan i svart vara rätt val i jul. Adventsstjärnan mäter 80 centimeter i diameter. ANNONS Finns att köpa här.

17. Julstjärna i rotting, PR Home

 

Traditionellt nordisk adventsstjärna i rotting

Klassisk handgjord adventsstjärna i flätad rotting som går att kombinera med en ljuskälla. Den här passar utmärkt hos den som gärna pyntar i traditionell nordisk stil i jul samt för den som vill plocka in trendiga naturmaterial. ANNONS Finns att köpa här.

Annons

18. Adventsstjärna Ramsvik, Star Trading

Adventsstjärna i svart metall från Star Trading

Adventsstjärna som ger fint ljus i fönstret med valfri ljuskälla och en minimalistisk stjärna i metall runt. Här i svart, finns även i mässing, koppar, krom och vit krom. ANNONS Finns att köpa här.

Läs mer:

Annons