Är du en av dem som älskar julen och gärna planerar dekorationer och pynt långt i förväg? Maxa myset och stämningen under högtiden med fin belysning och adventsstjärnor. I år finns det något för alla stilar och smaker – från grafiskt och minimalistisk till elegant och traditionellt.

Här listar vi 18 fina adventsstjärnor som finns i butik redan nu – och som du kan klicka hem direkt:

1. Snöblomma, Watt & Veke

Snöblomma adventsstjärna från Watt & Veke

Adventsstjärnan för dig som vill ha ett formspråk som sticker ut i jul. Den här julstjärnan är gjord i vitt papper och mäter 68 centimeter i diameter. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

2. Julstjärna i akryl, Star Trading

Karla julstjärna från Star Trading är en fin fönsterlampa i jul

Klar stjärna i akryl med inbyggd led-lampa. Stjärnan blir en fin ljuskälla i fönstret i vinter. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

3. Adventsstjärna, Åhléns

Adventsstjärnor från Åhléns

Klassisk adventsstjärna i papper med perforerat mönster. Finns i beige, rött och vinrött samt i vitt. Julstjärnan är 70 centimeter i diameter. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

4. Julstjärna, SMD

Vit modern adventsstjärna från SMD

Julstjärna i lackerad plåt i vitt med ljuskälla. Stjärnan kan både hängas upp eller användas ståendes och finns i två olika storlekar. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

5. Adventsstjärna med linje i guld, Watt & Veke

adventsstjärna med linje från watt & veke

Minimalistisk och elegant vit adventsstjärna med linjer i glittrigt guld alternativt silver. Stjärnan mäter 80 centimeter. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

6. Moraviastjärna, Artilleriet

röd moraviastjärna från artilleriet

En blickfångare av rang är moraviastjärnan som har seglat upp som en storfavorit i juletider. Den här stjärnan finns i vitt, rött och gult samt i tre olika storlekar. Finns att köpa här.

7. Adventsstjärna, Granit

Klassisk vit adventsstjärna från Granit

Klassisk adventsstjärna som är handgjord i papper av återvunnen textil. Kombinerad med belysning framhävs materialets synliga textilfibrer, vilket ger ett levande intryck. Stjärnan är 90 centimeter stor. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

8. Icilinia julstjärna, Lene Bjerre

Icilinia adventsstjärna i mörk rött från Lene Bjerre

Mörkröd klassisk julstjärna med hålmönster i form av stjärnor som både är dekorativa och släpper ut ljus. Stjärnan är 60 centimeter stor. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

9. Grå adventsstjärna, Granit

Grå adventsstjärna från Granit

Grå julstjärna gjord av papper som framställts av återvunnen textil, med fina skiftningar i materialet. Stjärnan har stort hålmönster med stjärnor som släpper ut ljus när den kombineras med en ljuskälla. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

10. Stjärna med led-belysning, Jotex

Stjärna med LED-belysning till jul

En bordsstjärna för den som vill ha något modernt. Stjärnan har en stomme i silver, vitt alternativt svart och varm led-belysning. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

11. Istapp, Watt & Veke

Istapp julstjärna från Watt & Veke

Vacker adventsstjärna som inspirerats av vinterns vita skrud och istappar. Häng upp och kombinera med en ljuskälla för en fin ljuspunkt i jul. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

12. Julstjärna Helsinki, Watt & Veke

Helsinki julstjärna från Watt & Veke

Handgjord adventsstjärna i en vacker blå nyans med glittriga silverstjärnor samt små hål som släpper ut ljus när stjärnan kombineras med en ljuskälla. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

13. Sputnik adventsstjärna, Granit

Sputnik adventsstjärna från Granit

Vit adventsstjärna med uddar åt flera olika håll. Trä den över en ljuskälla för en fin taklampa i vinter. Stjärnan är gjord i papper av återvunnen textil och är 60 centimeter bred. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

14. Julstjärna, Watt & Veke

Mintgrön julstjärna från Watt & Veke

Vacker julstjärna i dovt mintgrönt med dekorativa linjer i guld. Stjärnan finns även i dovt ljusrosa. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

15. Fling, bsweden

fling adventsstjärna från bsweden

Minimalistisk adventsstjärna inspirerad av snöflingor. Stjärnan är gjord i lackerad stålplåt och finns i flera storlekar och färger. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

16. Aino adventsstjärna, Watt & Veke

Aino adventsstjärna från Watt & Veke

För dig som föredrar detaljer i kontrasterande, mörka färger kan den här adventsstjärnan i svart vara rätt val i jul. Adventsstjärnan mäter 80 centimeter i diameter. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

17. Julstjärna i rotting, PR Home

 

Traditionellt nordisk adventsstjärna i rotting

Klassisk handgjord adventsstjärna i flätad rotting som går att kombinera med en ljuskälla. Den här passar utmärkt hos den som gärna pyntar i traditionell nordisk stil i jul samt för den som vill plocka in trendiga naturmaterial. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

18. Adventsstjärna Ramsvik, Star Trading

Adventsstjärna i svart metall från Star Trading

Adventsstjärna som ger fint ljus i fönstret med valfri ljuskälla och en minimalistisk stjärna i metall runt. Här i svart, finns även i mässing, koppar, krom och vit krom. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Läs mer:

15 julboxar med skönhet som du kan fynda redan nu

Julen 2019 på Ikea är här – se nyheterna

5 jultrender 2019 – enligt våra danska favoriter

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: