Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sov under en sänghimmel – 8 shoppingtips

16 nov, 2018 
AvNanna von Knorring
Drömmer du om ett ombonat, mysigt sovrum? Ett knep är att addera en sänghimmel till inredningen. Här är åtta fina shoppingtips.
Annons

Sänghimmeln är fin i såväl barnrummet som i det vuxna sovrummet och går att anpassa helt enligt den egna inredningsstilen. Den kan bidra med färg till inredningen, den kan tillföra en lyxbohemisk känsla med ett vackert fall eller så kan den ge rummet en romantisk touch med mjuka volanger.

Att inreda med en sänghimmel är ett särskilt bra val när man vill mjuka upp ett rum som känns kallt eller om man bara vill skruva upp mysfaktorn i sovrummet ytterligare.

Här listar vi åtta shoppingtips på snygga sänghimlar:

1. Sänghimmel Blossom, Ellos Home

Blossom sänghimmel från Ellos Home

Rund sänghimmel i mjuk bomull med fint fall och toppring i bambu. Sänghimmeln syns här i ljusgrått, men den finns även i ljusrosa, petrolfärgat och vitt. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

2. Skir sänghimmel, Jabadabado

Sänghimmel i grått, rosa eller vitt från Jabadabado

Den här sänghimmeln från svenska Jabadabado är gjord i ett skirt tyg, vilket ger den en lätt känsla trots att den har gott om tyg. Perfekt i myshörnan där den kan hängas upp med en krok i taket. Finns att köpa i grått här (reklamlänk), i vitt här (reklamlänk) och i rosa här (reklamlänk).

3. Sänghimmel Blanca, Ellos Home

Sänghimmel för vuxensäng från ellos home

Bohemisk, böljande sänghimmel i skirt bomullstyg som fästs med band i i fyra hörn. Ger en bohemlyxig känsla ovanför dubbelsängen och är även ett snyggt val i sovalkoven. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Sänghimmel, Sebra

Sänghimmel för barn från Sebra

Rund sänghimmel som finns i grått och i färgerna Midnight plum och Royal blue. Passar perfekt ovanför barnsängen då den går att kombinera med en mobil tack vare en metallram upptill. Finns att köpa i rosa här (reklamlänk), i grått här (reklamlänk) och i blått här (reklamlänk).

5. Sänghimmel Crystal, Ellos Home

Sänghimmel Crystal i romantisk stil från Ellos Home

Romantisk sänghimmel med volang och råa kanter. Sänghimmeln är gjord i tvättad bomull med fint fall och finns även i mörkblått. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

6. Sänghimmel Angel, Mio

Vit sänghimmel från Mio

Vit sänghimmel som passar ovanför barnsängen, i läshörnan eller varför inte ovanför vuxensängens huvudgavel? Sänghimmeln är tillverkad i polyester och bomull och finns att köpa här (reklamlänk).

7. DIY-sänghimmel, Hasta Home

Enkel DIY-sänghimmel från Hasta

Skapa din egen sänghimmel med de här stängerna i mässing. Placera de tre stängerna enligt eget smak och tycke, kombinera med valfritt tyg samt addera ljusslingor om du vill höja mysfaktorn ytterligare ett snäpp. Finns att köpa här.

Annons

8. Sänghimmel Maple, Ellos Home

sänghimmel i färg från ellos home

Handgjord sänghimmel som finns i flera fina färger – ljusgrönt, mockarosa, ljus ljunglila, ljus nuderosa, gråbeige, vitt och mörkgrått. Sänghimmeln är gjord i tvättad bomull med en toppring i metall och tyget är avtagbart. Finns att köpa här (reklamlänk).

Inte det du var ute efter? Det går att göra en sänghimmel själv – här hittar du fem drömmiga DIY-sänghimlar att inspireras av!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons