Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Stockholm får ett nytt lyxigt livsstilshotell – då öppnar det

14 maj, 2018 
AvFemina
Stureplansgruppen expanderar och den här gången med ett livsstilshotell mitt i centrala Stockholm. Bank Hotel ska bjuda på god mat och välgjorda cocktails i en internationell miljö.
Annons

I det gamla bankpalatset på Arsenalgatan 6, vid Nybroviken i centrala Stockholm, öppnar nu Stureplansgruppen ett exklusivt boutiquehotell. Renoveringen av det gamla bankpalatset har gått varsamt fram och flera originaldetaljer från 1910 finns bevarade, som väggmålningar och marmorgolv. Hotellets kommande gäster kommer att äta frukost i den gamla bankhallen och den som är sugen på cocktails kan ta en drink på hotellets lummiga takbar.

Hotellet kommer att ha 115 rum men 8 av dem blir riktigt lyxiga och exklusiva, inredningen i rummen går i harmoniska färger och naturmaterial som trä och sten. Hotellets största svit är på 185 kvadratmeter med fönster från golv till tak och har en kungsterass med utsikt över Nybroviken.

Frukost serveras i den gamla bankhallen, som varsamt renoverats och på en grön takterass kommer gästerna kunna njuta av goda cocktails. Även en förstklassig restaurang kommer finnas inne på hotellet.

Den 22 augusti i år öppnas portarna till denna renoverade pärla, men det är redan öppet för bokningar.

Av: Rebecca Wictor & Ida Gustafsson

11 barnvänliga hotell i Paris

 

Annons