Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tapetsera i höst? Här är nyheterna från Engblad & Co som vi älskar!

23 sep, 2019 
AvLina Sköld
Engblad & Co nya tapeter, Coloured By
Engblad & Co har släppt en ny kollektion med tapeter – Coloured By. Tanken är förstärka känslan just du vill skapa i ditt hem med en blandning av svala och varma toner. Se Feminas favoriter här!
Annons

Olika nyanser skapar olika stämningar. I tapetkollektionen Coloured By har Engblad & Co samlat utvalda kulörer med tanke att förstärka den känsla du vill ha i ditt hem. Toner som ger karaktär och samtidigt är bekväma för ögat. Här finns tapeter i varma nyanser av rött och rosa, men också i svala blå toner och mjukt glödande guldockra. I behagligt grönt, jordigt beige och toner i grått. Engblad & Co har också satsat på stilsäkra mönster och strukturer som ytterligare förstärker upplevelsen i rummet.

Rött för värme och elegans

Coloured by, Engblad & Co, ny tapetkollektion

Tapeten Gradient har ett diskret och spännande sicksackmönster i vinrött. Lekfull och en aning retro. Samma tapet finns också i tre andra färgställningar. Här hittar du Gradient! 

Annons

Varma gula nyanser

Tapeten Fig med ett mönster av fikonkvistar som skapar en ombonad känsla i rummet. Blomstret klättar i en mörk ockranyans fram över en dämpat gul botten – mättat och harmoniskt. Samma mönster finns också i tre andra färgställningar. Här finns tapeten Fig! 

Gröna färger på väggarna för lugn & harmoni

Tapeten Stripe från Engblad & Co

Stripe är en randig tapet med breda blockränder, vilket ger rummet en härlig volym. Stripe är ett klassiskt grafiskt mönster i sex stilsäkra kulörer från blekt puderrosa till dovt midnattsblått hos Engblad & Co. Här över syns tapeten i två blågrå nyanser som går ton i ton. Den mjuka kontrasten skapar en lugn, skön känsla i rummet. Här finner du Stripe! 

Annons

Mjukt grafiskt mönster i grått

Tapeten Candy från Engblad & Co

Tapeten Candy har ett mjukt, grafiskt mönster prytt av små halvmånar i liknande ton. Det diskreta färgspelet ger en spännande effekt på väggen och halvmånarnas placering gör att ögat upptäcker olika formationer beroende på var i rummet du står. Här syns Candy i olika nyanser av ljusgrått. En fin tapet för till exempel hall, kök och vardagsrum. Samma mönster finns också i tre andra ljusa pastellfärger. Här hittar du tapeten Candy! 

Annons

Jordiga beige är här för att stanna

Tapet Moon från Engblad & Co

Den geometriska tapeten Moon är inspirerad av 60-talets stilideal med sitt grafiska mönster där den månformade cirkeln står i centrum. Moon finns i fyra matta och mjuka färgställningar, här ser du tapeten i neutrala nyanser av beige och grått. En lugn men också lite spännande tapet! Här hittar du tapeten Moon. 

Läs mer:

Annons