Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Vårens snyggaste utemöbler till balkongen

24 feb, 2020 
AvRebecca Wictor
Våren är på intåg och då är det dags att fräscha upp balkongen – och är du i behov av nya utemöbler har du hamnat rätt. Här tipsar vi om vårens snyggaste stolar, bord och soffor, för en balkong du vill hänga på i sommar.
Annons

Använder du också balkongen som förråd under vinterhalvåret? Då är det äntligen dags för den stora vårstädningen. Ut med det gamla och in med det nya. Det vill säga, sätt ner cykeln på gården, kör julgranen till tippen och gör plats för dina utemöbler.

För även om ljusslingor, kuddar och blomkrukorna gör mycket för en härlig sommarkänsla på balkongen, så är ändå möbleringen avgörande. Har du plats för en härlig soffa eller dagbädd? Eller vill du ha ett ordentligt matbord för att kunna bjuda på middag utomhus?

Vilken funktion ska balkongen ha?

När du ska inreda din balkong är det viktigt att tänka ut vad exakt du vill göra på den. Ska den vara en plats att hänga på, med mysiga kuddar och möbler att sträcka ut kroppen på? Eller har du en liten balkong och vill få plats med ett matbord och ett par stolar? Det är helt klart avgörande för hur du ska utforma den. Vi har valt ut vårens snyggaste balkongmöbler, något för alla sorters häng. Här är våra favoriter:

Annons

Vårens 17 snyggaste utemöbler för balkongen

1. Elegant design från Skagerak

Soffa till balkongen

En enkel och snygg soffa i teak från Skagerak. En soffa med rena linjer som även passar på den lilla balkongen. Här kan du köpa den (reklamlänk)

2. Hängstol med fransar

HÄnggunga till balkongen

Den här hängstolen från Åhléns gör sig perfekt i hörnet på din balkong. Piffa med en färgglad kudde om du vill ge mer liv åt balkongen. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

3. Sidobord i stål

Om du gillar industilooken eller bara vill strama åt en i övrig mer utsvävande inredning är det här stålbordet från Broberg & Ridderstråle perfekt. Ett snyggt sidobord du kan ha som avlastning till grillen eller inreda med blommor. Här kan du köpa det (reklamlänk)

4. Fotpall i teak

Fotpall till balkongen

Regatta fotpall är designad av Hans Thyge och är tillverkad i massiv teak. En investering då den kommer att bibehålla både utseende och funktionalitet i många år. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

5. Runt bord i galvaniserat stål

Lila bord till balkongen

I vacker lavendel kommer detta runda stålbord från Ethimo. Enkelt att fälla ihop och därför perfekt om du vill ordna mer plats för speciella tillfällen. Här kan du köpa det (reklamlänk)

6. Fyrkantigt soffbord

Fyrkantisgt soffbord till balkongen

Ett supersnyggt soffbord från Skargaarden i massiv teak och aluminiumram. Perfekt för dig med låga möbler i övrigt men också om du vill inreda i en mer avslappnad stil med stora kuddar att sitta på. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

7. Stilrent café-set

Café-set till balkongen

Ett set med två stolar och ett litet bord, från Martinsen. Perfekt för dig med liten balkong och som vill använda den som en skön plats att slappna av på. Här kan du köpa det (reklamlänk)

8. Romantisk stil

Soffa i romantisk stil till balkongen

För en romantisk känsla på balkongen är den här vackra bänken från Fermob perfekt. Finns dessutom i olika färger. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

9. Italiensk design

Stilren soffa till balkongen

Den här soffan från Ethimo är tillverkad i aluminium och ger en lyxig känsla till balkongen. Stilren och enkel design. Här kan du köpa den (reklamlänk)

10. Trendigt grön

Snygg grön stol till balkongen

Inred balkongen i dessa trendigt gröna och bokstavligen sköna loungestolar, från Fermob. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Annons

11. Soffa med avlastningsbord

Soffa med bord till balkongen

En soffmodul från Cane-Line i skandinavisk, modern design. Med grått stålstativ och skiva i certifierad teak. Här kan du köpa den (reklamlänk)

12. Runt avlasningsbord

Runt bord med hjul till balkongen

Ett runt serveringsbord för balkongen, från Fermob. Praktiskt med hjul, så det lätt går att flytta på. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

13. Vacker soffa i rotting

Rottingsoffa till balkongen

Denna soffa i rotting från House Doctor är helt klart en favorit. Hur snygg blir inte den på balkongen i sommar, med några fina kuddar. Här kan du köpa den (reklamlänk)

14. Hängbord för balkongen

Hängbord till balkongen

Har du en liten balkong och vill satsa på sköna sittmöbler, men ändå vill ha en avlastningsyta för glas osv? Då är det här lilla hängbordet från Hillerstorp perfekt! Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

15. Runt bord i galvaniserat stål

Fotpall i rotting till balkongen

Ett sött, runt bord från Kave Home som du kan ha överallt på din balkong. Bredvid en soffa, som extrabord i ett hörn eller som en snygg yta för vackra växter. Här kan du köpa det (reklamlänk)

16. Svart rottingfåtölj

Svart rottingstol till balkongen

En svart stor rottingfåtölj från Åhléns som är skön att slappna av i, under sommarens lata dagar. Perfekt för bokläsning men fungerar också som matbordsstol på balkongen. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

17. Snygg solsäng i teak

Solsäng i teak

Den här solsängen funkar lika bra på balkongen, terassen eller uteplatsen. Den kommer från Ethimo och är inte bara vacker att titta på, den är dessutom väldigt skön att slumra i. Här kan du köpa den (reklamlänk)

 

LÄS MER:

Annons