Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Vinter- och vårnyheter på Ikea 2021 – se bilderna här

07 jan, 2021 
AvNanna von Knorring
Snygga nya inredningsdetaljer, fokus på förvaring och praktiska lösningar för hemmakontoret. Det våras för Ikeas första nyheter 2021. Se bilderna och läs allt om dem här!
Annons
Vinter- och vårnyheter på IKEA 2021Brand logo
Vinter- och vårnyheter på IKEA 2021

Ikea lanserar sina februarinyheter och blickar med dem framåt mot både vintern och våren 2021. Det är lite ljusare, nu när det äntligen vänder och går mot fler soltimmar om dagen, och fokus är på det enkla och avskalade.

När juldekorationer plockas ner ser många hemmet som ett blankt papper igen. Det är en bra tidpunkt för att uppdatera hemmet och göra det lite mer funktionellt, stilfullt och trivsamt inför det nya årets vardag och utmaningar.

Ikea släpper första kollektionen för 2021

Loungestolen Linnebäck är ett samarbete mellan Ikea och kunder i Sverige, Danmark och Kina.
Nya lampskärmen Älvstarr fångar ögat och vårljuset.
Vaserna Fnittrig reflekterar ljuset och dekorerar hemmet med vårens kvistar.
Björkåsen är ett bord för laptopen som ska göra enkelt att jobba hemifrån.
Bordet går att gömma undan, är lätt att flytta runt och ryms till och med i de minsta hemmen. Det har dessutom plats för kaffekoppen!
Bordsskivan är enkel att justera för att passa just din ställning och aktivitet.

Bland inredningsnyheterna finns bland annat lösningar för det nu så vardagliga hemmakontoret. Det finns också detaljer som förskönar och som plockar in naturen i bostaden, som exempelvis nya vaser. Enkel elegans genomsyrar själva möblernas och detaljernas funktion, men även designen som bjuder på rena linjer och material som naturfibrer av bambu, björk och rotting.

Annons

Ett särskilt fokusområde för Ikea i vinter och vår är förvaringen – ett ämne som vi aldrig kan skriva, prata om eller bekymra oss över nog. Oberoende av om det är hallen, garderoben eller kontoret så finns det alltid behov för nya, smarta förvaringslösningar som gör vardagen lite mer organiserad. Särskilt om du, precis som många andra, nu passar på och rensar ut eller sorterar och organiserar om i hemmet!

Nya förvaringslösningen Nereby gör det lätt att addera den där extraförvaringen som så ofta saknas.
Nereby passar dessutom i allt från köket och badrummet till förrådet alternativt hemmakontoret.
Brickan Vårfint kommer i begränsad upplaga och är gjord av rotting och bambu som flätats i fiskbensmönster.
Annons
Det ovala handtaget gör brickan lätt att greppa och bära.
Dekorationer och småförvaring i ett i form av det nya setet Rådfråga.
Annons

Trendig inredning på Ikea 2021

Ikea lanserar flera trendriktiga produkter till vårvintern 2021. Bland nyheterna syns exempelvis nya trärena fronter till köket, som går i linje med den rådande vurmen för trä. Vi ser även korgen Jäsning som passar alla som blivit förtjusta i att baka surdegsbröd hemma. I kollektionen finns också ett vitrinskåp, en möbel som kommit tillbaka med besked tack vare den nygamla allmogetrenden, som många blivit svaga för.

Vinter- och vårnyheterna lanseras på Ikea, både online och i varuhusen, i februari 2021.

Annons