Carolina Gynnings värsta modemissar: ”Blev för mycket”

25 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Carolina Gynning
Carolina Gynning är van vid att glänsa på röda mattan, och de senaste åren har hon hyllats för sina vackra kläder.
Men så har det inte alltid varit – stjärnan minns några av sina värsta modemissar genom åren.
– Jag har haft så mycket fruktansvärda looks, när jag började bli känd och hade väldigt stora tuttar, säger Carolina Gynning.
Annons
Guldbaggegalan 2023: Bilderna från röda mattanBrand logo
Guldbaggegalan 2023: Bilderna från röda mattan

Carolina Gynning är ofta en av de som satsar mest på sina röda mattan-outfits, och Triangle of sadness-stjärnan är inte rädd för att ta ut svängarna. På årets Guldbaggegala kom hon klädd i en klänning i svart och guld, signerad svenska designern Sara poul.

– Det är inte många som känner till henne, men hon är otroligt duktig. Hon jobbar väldigt mycket med att få fram kvinnliga former, och det är väl de allra vackraste man kan få fram, sa Carolina Gynning på röda mattan.

Genom åren har profilen hunnit med många galatillställningar, men den look Carolina Gynning håller som sin favorit är en ganska ny sådan – nämligen den svarta kreationen hon bar på Ellegalan i april 2022. Det var ett samarbete med designern Lars Wallin, som skapade en vågad och goth-inspirerad outfit åt Gynning.

Annons

– Jag måste säga att jag älskade att jobba med Lars Wallin förra Elle-galan. Jag var väldigt nöjd med den looken. Den var cool och hård och lite bondage-flirt, det gillar jag väldigt mycket.

Carolina Gynning stylad av Lars Wallin.
Carolina Gynnings Ellegalan-look 2022.

Carolina Gynnings värsta modemissar

Men har man varit känd så länge som Carolina Gynning är det svårt att undkomma en del modemissar. Framförallt är det kläderna som Gynning bar i början av sin karriär som hon ångrar. När stjärnan slog igenom i Big brother 2004 hade hon stora silikonbröst, något hon menar gjorde det svårt att hitta kläder som passar.

Carolina Gynning Kristallen 2007
Carolina Gynning på Kristallengalan 2007.
Annons

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

– Jag har haft så mycket fruktansvärda looks, när jag började bli känd och hade väldigt stora tuttar så fick jag knappt in dem i någonting. Och så bara vällde de ut och blev bara för mycket. Det fanns en hel del sånna modemissar. Men det var 20 år sedan nu så det är preskriberat.

Carolina Gynning med konst 2004.
Carolina Gynning vann Big brother 2004 och satsade på konsten.
Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
Carolina Gynnings stilresa genom åren
Annons