Carolina Gynning
Guldbaggegalan 2023: Bilderna från röda mattan
1:01

Efter reklamen: Guldbaggegalan 2023: Bilderna från röda mattan

(1:01)

Slå på ljud

Carolina Gynning är ofta en av de som satsar mest på sina röda mattan-outfits, och Triangle of sadness-stjärnan är inte rädd för att ta ut svängarna. På årets Guldbaggegala kom hon klädd i en klänning i svart och guld, signerad svenska designern Sara poul.

– Det är inte många som känner till henne, men hon är otroligt duktig. Hon jobbar väldigt mycket med att få fram kvinnliga former, och det är väl de allra vackraste man kan få fram, sa Carolina Gynning på röda mattan.

Här är de mest spektakulära looksen på Guldbaggegalan 2023

Genom åren har profilen hunnit med många galatillställningar, men den look Carolina Gynning håller som sin favorit är en ganska ny sådan – nämligen den svarta kreationen hon bar på Ellegalan i april 2022. Det var ett samarbete med designern Lars Wallin, som skapade en vågad och goth-inspirerad outfit åt Gynning.

– Jag måste säga att jag älskade att jobba med Lars Wallin förra Elle-galan. Jag var väldigt nöjd med den looken. Den var cool och hård och lite bondage-flirt, det gillar jag väldigt mycket.

Carolina Gynning stylad av Lars Wallin.

Carolina Gynnings Ellegalan-look 2022.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Carolina Gynnings värsta modemissar

Men har man varit känd så länge som Carolina Gynning är det svårt att undkomma en del modemissar. Framförallt är det kläderna som Gynning bar i början av sin karriär som hon ångrar. När stjärnan slog igenom i Big brother 2004 hade hon stora silikonbröst, något hon menar gjorde det svårt att hitta kläder som passar.

Carolina Gynning Kristallen 2007

Carolina Gynning på Kristallengalan 2007.

Foto: Lizzie Larsson/TT

– Jag har haft så mycket fruktansvärda looks, när jag började bli känd och hade väldigt stora tuttar så fick jag knappt in dem i någonting. Och så bara vällde de ut och blev bara för mycket. Det fanns en hel del sånna modemissar. Men det var 20 år sedan nu så det är preskriberat.

Carolina Gynning med konst 2004.

Carolina Gynning vann Big brother 2004 och satsade på konsten.

Foto: WAHLGREN CHRISTER
Carolina Gynnings stilresa genom åren
2:11

Efter reklamen: Carolina Gynnings stilresa genom åren

(2:11)

Slå på ljud
Mest läst