Inger Ljung Olsson: Därför har jag långdistansrelation

17 apr, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Inger Ljung Olsson Go'kväll
Go'kväll-programledaren Inger Ljung Olsson har varit ihop med sin man i 20 år – men numera är de särbor och bor i varsin ände av landet.
Femina checkar läget med den folkkäa tv-profilen!
Annons
Vad är grejen med? #13 – FeminaBrand logo
Vad är grejen med? #13 – Femina

Sinnesstämning:

– Den är utmärkt måste jag säga just nu, även om jag har en tendens att bli lite deppig på våren. När det är för fint väder så är det som att jag bara känner ”blää”. Idag i Umeå är det mer höst än vår, så trivs jag plötsligt lite bättre. Jag är en höstmänniska definitivt. Det släpper någon gång framåt maj. Men här i Umeå är våren en vecka lång ungefär.

Kärlekslivet:

– Det är bara bra. Jag har varit tillsammans med samma man sedan 20 år tillbaka, och vi är gifta sedan 2012. Nu bor han i Halmstad och vi träffas inte jätteofta, det tror jag är bra för en relation.

Hur kommer det sig att han bor i Halmstad?

– Han är från Halland från början och har vantrivts i Västerbotten. Han tyckte det var fruktansvärt att bo här uppe, och klagade och gnällde, så till slut sa jag att han kunde flytta tillbaka. Så han hittade ett jobb och flyttade dit 2021 och trivs svinbra där nere. Jag var där över påsken och han kommer upp i juni när vår son tar studenten. Så vi träffas med jämna mellanrum men inte varje dag.

Annons

– Efter att han hade räddat mitt liv efter hjärnblödningen så ville jag inte säga att han måste bo i Västerbotten och vara med mig hela tiden. Jag kände att jag var skyldig honom att låta honom göra vad han vill nu. Men jag trivs jättebra i Umeå och jag trivs väldigt bra med mitt jobb, så än så länge så är jag här. Sen får vi se vad som händer sen framåt.

Ekonomin:

– Den är helt okej. Jag tjänar inte jättemycket men ganska bra här på SVT. Så det står jag bra till. Även om jag har en hysteriskt stor lägenhet här som är jättedyr, så funkar det ändå.

Klädstilen:

– Privat är den relativt tråkig. Jag skulle gärna ta ut svängarna lite mer. Jag gillar mest att ha jeans och bekväma dojor och en t-shirt på. Jag trivs inte så himla bra i klänning och kjol, jag är en jeansbrud.

Framtidsplanerna:

– Jag håller ut lite grann i väntan på vad som ska hända med Go'kväll, för det vet vi inte riktigt. Men om jag får bestämma så skulle jag vilja stanna på Go'kväll jättelänge till, jag trivs jättebra här.

Go'kväll sänds på SVT och SVT Play tisdag till lördag.

Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson
Annons