Laris Lerins skräckupplevelse: ”Tror att han ska dö”

27 jan, 2023 
AvAino Oxblod
Fotograftt.
Det är Carolina Gynnings dag i Stjärnorna på slottet och kändisarna ska testa hästhoppning.
För Lars Lerin, som är rädd för höjder, är Carolina Gynnings aktivitet en mardröm.
– Jag tvingade upp honom på en häst, och han är så rädd och tror att han ska dö, berättar Carolina Gynning för Femina.
Annons
Carolina Gynnings tuffa tid under modellårenBrand logo
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren

Lars Lerin, Jon Henrik Fjällgren, Pia Johansson och Anja Lundqvist har alla haft sina dagar – när det är dags för säsongsavslutningen av Stjärnorna på slottet är det Carolina Gynnings tur att hålla i en dag fylld av mat och aktiviteter.

Till konstnären Lars Lerins stora förtret innehåller en av aktiviteterna hästar. Eftersom Carolina Gynning är hästintresserad och duktig på att rida vill hon att de andra stjärnorna också ska få testa – något som skrämmer den 68-åriga värmlänningen.

Pia Johansson, Lars Lerin, Jon Henrik Fjällgren, Carolina Gynning och Anja Lundqvist.
Pia Johansson, Lars Lerin, Jon Henrik Fjällgren, Carolina Gynning och Anja Lundqvist har varit med i årets Stjärnorna på slottet.

– Jag hade en granne som hade shetlandsponny när jag var liten, jag fick ju svindel bara på den där ponnyn, säger han i programmet.

Annons

Lars Lerin rädd att bryta nacken

Väl ute vid hästbanan försöker han först komma undan att rida, men vill samtidigt inte tacka nej till alla aktiviteter.

– Det skulle känts lite fegt att ha hoppat av den här aktiviteten också. Lite onödigt om jag skulle bryta nacken, men det är sista dagen i dag så då får man väl bjuda på lite dramatik i så fall, säger Lars Lerin.

När Carolina Gynning berättar om inspelningen för Femina konstaterar hon att hon hade svårt att hålla sig för skratt när hennes nyfunna kompis skulle rida på hästen.

– Jag tvingade upp honom på en häst, och han är så rädd och tror att han ska dö. Jag försöker ändå peppa honom, och han ser så jävla dum ut egentligen på den här hästen. Men jag säger såhär, jag bara: ”Lars, du ser ut som en cowboy!”. Det blev så fel, skrattar hon.

Annons