Linda-Marie Nilssons bästa skönhetsfavoriter

05 mar, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Linda-Marie Nilsson.
Populära influencern Linda-Marie Nilsson har över 140 000 följare på Instagram, och älska både mode och skönhet.
Nu delar hon med sig av sina bästa sminktips till Feminas läsare – och avslöjar sin bästa produkt till budgetpris.
– Jag kör min hudvårdsrutin på kvällen och på morgonen vaknar jag fortfarande återfuktad, säger Linda-Marie.
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Influencern Linda-Marie Nilsson är kanske främst känd för sina inkluderande kollektioner med Ellos, och inte minst sitt konto på Instagram där hon sprider kroppspositiva budskap till sina över 140 000 följare. Men Linda-Marie är inte bara modeintresserad – hon älskar också smink och skönhetsprodukter.

I en intervju med Femina berättar hon om sina sminkfavoriter, där två är från ett svenskt märke.

– Jag har alltid Miracle powder från Sweed i färgen 02 i sminkväskan. Det är ett otroligt mineralpuder som ger lagom täckning, massa glow och sitter perfekt hela dagen. Det var faktiskt också det jag hade på mitt bröllop! Också deras Cloud Mascara, det är den enda jag har använt i över ett år nu för att den gör mina fransar så långa och fina, säger hon.

Annons

Linda-Marie är också förtjust i en riktigt lyxig produkt – en palett från Hourglass.

– Jag älskar också Hourglass Ambient Lighting Palette i ”Leopard”, den använder jag varje gång jag sminkar mig. Väldigt dyr och lyxig palett, men så otroligt fin på. Och så har jag nästan alltid en läppolja, oftast Clarins Lip Comfort Oil eller NYX Fat Oil!

Har du någon budgetfavorit när det gäller hudvård och smink?

– Jag använder alltid exfolieringen Mandelic Acid 5% Skin Prep Water från By Wishtrend, den är relativt billig, väldigt dryg och är så snäll mot huden! Jag är lite känslig så jag tål inte så många, men den här är underbar. Tonern Hyal Reyouth Toner från Dr Ceuracle klappar jag in flera lager av varje kväll, säger hon och fortsätter:

– Ögonskuggor och läppglans kör jag alltid budget, jag tycker Nyx har så många bra, och till brynen använder jag alltid Lumene Brow Care Shaping Wax.

Linda-Maries smarta budgettips

Linda-Marie har också ett budgettips som inte involverar särskilda produkter, utan i stället hur du använder dem.

– Ett annat budgettips är att skippa att tvätta ansiktet på morgonen! Då sparar man både pengar, hudvård och vatten, haha. Det funkar säkert olika bra för olika hudtyper, men för mig som är torr och känslig är det toppen. Jag kör min hudvårdsrutin på kvällen och på morgonen vaknar jag fortfarande återfuktad.

I min sminkväska med Johanna Lind BaggeBrand logo
I min sminkväska med Johanna Lind Bagge
Annons