Matilda Boza: ”Nu har vi något ännu finare”

14 mar, 2024 
AvAino Oxblod
Fotograftt, Privat.
Matilda Boza med familj.
Matilda Boza är tillbaka i rutan som nyhetsankare på TV4-Nyheterna efter sin föräldraledighet.
Men hur får tv-profilen kärleken att hålla, och vad är hennes plan för framtiden?
Femina checkar läget med TV4-profilen!
Annons
Jenny Strömstedts stil genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stil genom åren

Sinnesstämningen

– Bra skulle jag säga! Det är väldigt kul att vara mamma, och roligt att vara tillbaka på jobbet sedan första januari. Det blir lite för lite sömn för tillfället, men jag får väl skylla mig själv när jag jobbar på Nyhetsmorgon och har barn, haha.

Kärlekslivet

– Det är väldigt bra. Vi har lyxen som har föräldrar och småsyskon i Stockholm som gärna hjälper till med barnet, så vi får ensamtid ihop. Men nästan ännu viktigare är att vi får tid alla tre tillsammans. Det är verkligen extra mycket kärlek sedan vi fick barn tillsammans, nu har vi något ännu finare som ger ett djupare band.

Ekonomin

– Det går bra, förutom att vi har varit föräldralediga ett tag. Det har varit mycket med räntor och föräldrapeng, men nu ser man ändå ljuset i tunneln.

Annons

Stilen

– Jag är taggad på vår. Jag är så trött på vinterkläder med tunga jackor och kängor. I vår tänker jag klä mig i mycket jeans, exempelvis bära jeansskjorta till mina jeans.

Framtidsplanerna

– Jag tar det väldigt lugnt med framtidsplaner just nu. När jag fick barn längtade jag hela tiden framåt – längtade efter att han skulle kunna sitta själv, gå själv, säga mamma. Nu har jag insett att jag måste njuta av det som är nu. Mitt livsmotto har länge varit ”fira det som firas kan”, men nu har jag lagt till att njuta av nuet. Man missar så mycket fint runtomkring en annan.

Feminista 2023 - Jenny Alversjö på röda mattanBrand logo
Feminista 2023 - Jenny Alversjö på röda mattan
Annons