Jennifer Anistons bästa hudkräm – budgetfavoriten på apoteket

04 jul, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jennifer Aniston på röda mattan.
Jennifer Aniston har länge räknats som en av Hollywoods vackraste kvinnor, och vi inspireras gärna av hennes skönhetsrutin.
Här är en av hennes favoritkrämer – som du kan hitta på apotek!
Annons
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips

Jennifer Aniston har inte bara varit en framstående skådespelare de senaste 30 åren, hon är också en av världens kändaste och erkänt vackraste kvinnor. Under hela hennes karriär har miljontals människor världen över inspirerats av, eller rent av kopierat, hennes look – inte minst den klassiska Rachel-frisyren på 90-talet.

Eftersom Jennifer Aniston är mångmiljonär är det inte många som har hennes budget när det kommer till kläder, smink och hudvård – därför blir man extra sugen på att testa hennes favoritprodukter när det rör sig om något i budgetklass.

Annons

Jennifer Aniston älskar billiga hudkrämen

Jennifer Aniston älskar nämligen vanlig hudkräm från prisvärda märken Aveeno.

– Jag tror det är för att min mamma sa åt mig att börja återfukta huden när jag fyllde 15 år, som jag har använt Aveeno sedan jag var tonåring, har Jennifer Aniston sagt, skriver Hello magazine.

Andra kändisar som också är förtjusta i Aveeno är skådespelarna Jessica Alba, Gwyneth Paltrow och Zoe Saldana.

Aveeno är ett märke som går att hitta på apotekskedjor som Apotea, Apotek Hjärtat och Meds. En pumpflaska med hudkräm på 300 ml kostar ungefär 150 kronor.

Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston har använt krämen sedan hon var tonåring.
Annons