Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Bokredaktörens tips: Månadens bästa pockettips!

14 mar, 2022 
AvKenneth Gysing
Mars månads pockettips är här från Feminas egna bokredaktör. Spänning, sjukdom och allvar är teman i de tre pocketnyheterna.
Annons
5 snabba med David Lagercrantz om författarskapetBrand logo
5 snabba med David Lagercrantz om författarskapet

Små katastrofer

Sarah Vaughan

(Albert Bonniers förlag)

Små katastrofer av Sarah Vaughan.
Små katastrofer av Sarah Vaughan.

Starkt och spännande om moderskap och vänskap. Jess dyker upp på det sjukhus där Liz arbetar, hennes tio månader gamla dotter har skadat huvudet. Jess berättelse går inte ihop, och Liz undrar hur väl hon känner sin vän.

Brev till mannen

Bianca Kronlöf

(Albert Bonniers förlag)

Brev till mannen av Bianca Kronlöf.
Brev till mannen av Bianca Kronlöf.

Komikern och skådespelaren skriver brev till män hon mött. Hon skriver till farfar och pappa, raggen och den ofödde sonen. Hon skriver om sex, om våld och maskulinitet. Komiken är nedskruvad, här handlar det om allvar.

Annons

Moder Liv

Ewa Fröling

(Romanus & Selling)

Moder liv av Ewa Fröling.
Moder liv av Ewa Fröling.

Ewa Fröling fick ett cancerbesked 2016, som blir till en vindlande berättelse om kvinnoliv och yrkesliv. Otaliga sjukhusbesök, behandlingar, ångest, smärta och ilska – och återblickar på de starka kvinnor som gått före i släkten.

Tips: Fler inspirerande boktips och kommentarer från Feminas bok-redaktör hittar du i Facebook-gruppen Feminas bokhörna.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons