Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Isabella Löwengrip om nya mannen: "Han är så fin"

30 jun, 2020 
AvAnais Gonzalez Cruz
isabella-lowengrip
Efter uppbrottet från miljardären Erik Selin har Isabella Löwengrip träffat en ny kärlek. Nu berättar 29-åringen att hon är upp över öronen förälskad i mannen.
Annons

Efter ett minst sagt turbulent år då Isabella Löwengrip tvingades avskeda alla sina anställda och sälja jättehuset på Lidingö tog det även slut med miljardären Erik Selin:

”Erik och jag har beslutat oss för att avsluta vår relation, det är såklart ett tufft beslut men jag är väldigt tacksam över att vi har funnit en vänskap som säkerligen kommer att vara livet ut”, skrev bloggerskan och entreprenören på Instagram i början av året.

Firade midsommar med exet

I dag har Isabella fortfarande en god relation till Erik, men enbart som vän. I sin nya podcast Isabella söker Sheila har Isabella tidigare berättat att hon blev inbjuden att fira midsommar med exets familj i Göteborg:

– Som nu på midsommar. Jag har haft världens ångest för vad jag ska göra. Jag ska ner till min extrafamilj i Göteborg. Den jag hade relation med i Göteborg… Relationen försvann ju men jag vann en familj, förklarar hon i avsnittet Lära sig att älska sig själv.

Annons

“Jag är förälskad”

Men nu har entreprenören en ny man i sitt liv. På bloggen talar 29-åringen om varmt om kärleken och berättar att det var länge sedan som hon var så förälskad:

”Jag måste berätta att jag har träffat en fantastisk person som gör mig lycklig och jag kommer att presentera honom för er senare. Han är så fin och jag är förälskad. Men av den anledningen så blir bloggen lite tråkig. Bilderna har ju fått vara begränsade och vi har ju i princip umgåtts all vaken tid”, skriver hon och fortsätter:

”Som ni har sett har det blivit många båtfärder och kvällsdopp. Jag har känt mig harmonisk samtidigt som det har spritt i kroppen. Sådana där starka tonårskänslor som jag hade glömt bort. Tänk att de fanns kvar där långt inne.”

Vem den nya mannen är avslöjar Isabella dock inte än, men beskriver tiden med honom som ”den bästa sommaren i mitt liv.”

Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT

LÄS MER:

Annons
Annons