Liza Marklund Polcirkeln.

1:18

Efter reklamen: Barnboksförfattaren Gunilla Bergström har gått bort

(1:18)

Polcirkeln, Liza Marklund (Piratförlaget)

Liza Marklund drar norrut i nya kriminalroman. Fem tonårsflickor i den lilla staden Stenträsk i Norrbotten träffas en gång i månaden för att diskutera litteratur. En av dem försvinner spårlöst sommaren 1980. Fyrtio år senare hittas hon, mördad. Hög spänning, lyhört om tonårsrelationer, elegant intrig. Marklund är tillbaka i högform! Läs mer och köp boken här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Det trettonde fallet, Åke Edwardson (AB)

Kriminalkommissarie Erik Winter är tillbaka, och det är en lysande återkomst. På väg hem från till Göteborg från familjen i Marbella kör bil framför honom rakt in i en klippvägg. Kvinnan i bilen visar sig ha koppling till ett trettio år gammalt olöst mord. Spännande höst med Winter! Läs mer och köp boken här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Boken om Lilla Hjärtat – och andra böcker du borde läsa i höst

Ur förtärande eld, Paula Hawkins (Forum)

Det brinner till ordentligt i Paula Hawkins nya kriminalroman, där en ung man hittas brutalt mördad på en husbåt i London. Tre kvinnor med koppling till offret, har alla olika anledningar att känna agg till honom. Men vem gick över gränsen, vem drabbades av en sådan förtärande eld att det slutade i mord? Läs mer och köp boken här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Författarintervju: Spännande Linn Spross släpper sin andra roman i dag

Utvald läsning

Femina