Tycker du om spänning och dramatik? Då har du mycket att se framemot i december. Här listar vi fem sevärda thrillernyheter på Netflix:

Private lives

Handling: Koreansk thrillerserie i 16 delar skapad av Nam Gunn och Yu Seoung-yeol. Historien kretsar kring en grupp bedragare som kommer över hemlig information som kan skada nationen – nämligen ett otäckt övervakningssystem som drivs av staten och ett minst sagt girigt företag.

Premiär: 3 december

Röran du lämnar efter dig

Handling: Spansk miniserie skapad av Carlos Montero, och baserad på hans novell med samma namn. Handlar om en lärare som börjar jobba på en gymnasieskola samtidigt som hon hemsöks av ett suspekt dödsfall som inträffade ett par veckor tidigare. Händelsen leder till att hon till slut börjar frukta för sitt eget liv.

Premiär: 11 december

Tiny pretty things

Handling: Amerikansk thrillerserie skapad av Michael MacLennan. Utspelar sig på en prestigefylld balettskola och handlar om en toppelev som råkar ut för en attack och ersätts av en ung tjej. Väl på plats på skolan upptäcker den nya eleven hur lögner och svek avlöser varandra i jakten på att bli bäst.

Premiär: 14 december

Sweet home

Handling: Koreansk thrillerserie i tio delar skapad av Lee Eung-bok. Historien kretsar kring en plågad tonåring som tillsammans med sina grannar kämpar för att hålla kvar sin mänsklighet när människor runtomkring dem förvandlas till otäcka monster.

Premiär: 18 december

Equinox

Handling: Dansk thrillerserie skapad av Tea Lindeburg. Handlar om Astrid som ser en buss full av skolelever försvinna. 20 år senare ser hon en man som hon känner igen som ett av offren – och börjar utreda det mystiska fallet.

Premiär: 30 december

Foto: Netflix

LÄS MER:

4 premiärer du INTE får missa på HBO i december

Uppgifter: Netflix film om Eurovision Song Contest kan få uppföljare

Hollywoods sämsta sexscener – någonsin

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: