Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Sångerskan Demi Lovato säljer sina kläder för välgörenhet

14 jul, 2020 
AvAnais Gonzalez Cruz
Vill du vinna plagg från Demi Lovatos garderob och samtidigt göra skillnad i samhället? Nu har sångerskan dragit igång en välgörenhetsauktion för sina fans.
Annons

Demi Lovato hade stora planer för 2020. Med ett nytt album och en kommande turné var hennes schema fullspäckat – tills coronaviruset satte stopp för allt.

Nu har sångerskan i stället dragit igång ett välgörenhetsprojekt för att uppmana sina fans till att ta ställning och hjälpa andra. Fram till den 13 augusti pågår en auktion på sajten Propeller där man har chansen att vinna plagg och accessoarer från Lovatos garderob:

– Jag är både förkrossad och inspirerad av den senaste tidens händelser i vårt land, och kommer inte att vara tyst eller stå still. Följ mig i kampen mot rasdiskriminering, bidra till Covid 19-stöd och se till att rösta, för nu behöver vi förändring. Mer än någonsin, säger hon i en video på Instagram.

Så tävlar du i Demi Lovatos auktion

För att kamma hem Demi Lovatos prylar gäller det att genomföra olika uppdrag, som ger poäng man sedan kan använda i auktionen. Ju fler uppdrag du slutför, desto större är chansen att du vinner.

Annons

Att skriva upp sig för att rösta i det amerikanska presidentvalet eller donera pengar till Black Lives Matter-rörelsen är två exempel på handlingar som ökar dina vinstchanser i auktionen. Du kan bland annat vinna signerade fotografier och plagg som sångerskan burit på scen eller i sina musikvideor.

Foto: Propeller

LÄS MER:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons