magnus-femina

I kvällens ”Så mycket bättre” var det Jill Johnsons dag och Magnus Carlson var sist ut av artisterna att tolka en låt av henne. Han valde hennes låt från Melodifestivalen 1998.

– Du tolkade Weeping Willows på min dag, så nu tänkte jag ta en av dina låtar och föra in i Weeping Willows värld. Det är första och kanske sista gången i mitt liv som jag ska sjunga en mellolåt och den heter ”Kärleken är här”, säger han i programmet.

Läs även: Detta är Magnus Carlson i Så mycket bättre

Jill Johnson berättar i programmet att låten betyder ett vägskäl för henne, eftersom att hon vid tidpunkten valde mellan att söka sig till en utbildning eller ställa upp i Melodifestivalen. Hon valde det senare alternativet och vann tävlingen med låten år 1998, vilket även innebar hennes stora genombrott.

Under Magnus Carlsons framträdande klappar de andra artisterna spontant och Jill Johnson utbrister i glädjerop vid flera tillfällen. Efter sitt framträdande går Magnus Carlson ner på knä på scenen vilket även Jill Johnson gör och omfamnar honom och ger honom en kyss på både kind och mun.

– Vilket land du tog den till. Vilken ny melodi, så otroligt härligt och att du får det att låta så gammalt och nytt på en gång. Mäktigt.

Framträdandet får en märkbart tagen Danny att utbringa en skål.

– Ta en liten skål på det tycker jag, säger han.

Se Magnus Carlsons tolkning här:

Läs även!

Se Jill Johnsons hyllning till exets före detta fru i Så mycket bättre

Se när Magnus Carlson sjunger för sin dotter i Så mycket bättre

Jill Johnson: ”Jag började med barn lite för sent”

Mer läsning

Femina