Lady Gagas mest minnesvärda looks på röda mattan
1:49

Efter reklamen: Lady Gagas mest minnesvärda looks på röda mattan

(1:49)

Slå på ljud

House of Gucci har varit en av årets mest efterlängtade filmpremiärer, och nu när trailern till filmen har släppts så är det lätt att förstå varför. Filmen, som har världspremiär den 24 november, är sprängfylld med skådespelare som både varit nominerade och vunnit Oscars tidigare år – och det finns nog stora ambitioner om att flera ska göra en repris.

I filmen hittar vi Adam Driver och Lady Gaga i huvudrollerna som Gucci-chefen Maurizio Gucci och hans fru Patrizia Reggiani. House of Gucci är baserad på verkliga händelser, där Reggiani fälldes för att ha beställt mordet på sin make Maurizio Gucci 1995. Det är alltså en mörk del av modehistorien som skildras i filmen, men uppklätt i stylish vintagekläder – givetvis från Gucci – och vackra miljöer.

De största kalkonrullarna någonsin – enligt tittarna

House of Gucci-bilderna får fansen att gapa

House of Gucci har varit omtalad länge, och i månader har bilder från inspelningarna spridits på nätet, där man diskuterat framförallt det magiska mode som filmen kommer svämma över av.

Och även reklambilderna som släpps i samband med trailern gör en nyfiken – hur vacker är in Lady Gagas look med röda läppar och sorgeflor?

Lady Gaga i huvudrollen som Patrizia Reggiani.

NIPI

Världens bästa romantiska filmer – framröstat av tittarna

Utöver Lady Gaga, som vunnit en Oscar för bästa låt i A star is born, och Adam Driver, som varit nominerad till två Oscars, hittar vi Oscarsvinnare som Al Pacino och en helt oigenkännlig Jared Leto i filmen. Hade man känt igen stjärnan om det inte stått hans namn bredvid på affischen? Det är tveksamt – maskjobbet är i klass med det Gary Oldman fick i rollen som Winston Churchill i Darkest hour, en roll som gav britten en Oscar.

Jared Leto i rollen som Paulo Gucci.

NIPI

Kolla in trailern och se vad du tycker om filmsnackisen!

Mest läst