Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Tv-serierna som du inte får missa hösten 2020

02 jul, 2020 
AvAnais Gonzalez Cruz
Vad kan vi se fram emot på streamingtjänsterna i höst?Lovecraft Country, Partisan och The Undoing är bara några av serierna med premiär hösten 2020!
Annons

Den rådande coronapandemin har haft stor påverkan på nöjesbranschen. På många platser i världen har filminspelningar och premiärer skjutits upp eller ställts in helt, något som givetvis färgar tv-tablån den kommande tiden.

Flera tv-serier som skulle släppas i höst har ännu inte fått något premiärdatum, men det finns några produktioner som vi ändå kan räkna med att få se.

Vi har samlat 11 kommande serier, somliga med spikade releaser och somliga utan. Dessutom listar vi 3 serier som egentligen skulle släppas i höst, men som skjutits upp till 2021. Se listan här!

11 tv-serier som har premiär hösten 2020

Dignity (HBO)

Säsong 1

Handling: Nazister som tagit sin tillflykt till Chile har där etablerat den brutala kulten Colonia Dignidad, med tortyr och mord på sitt samvete. När landets diktator faller är det upp till åklagaren Leo Ramirez att sätta stopp för kulten, en gång för alla.

Premiär: 1 augusti.

Annons

Vår tid är nu (SVT Play)

Säsong 1-3

Handling: Har du missat SVT:s hyllade kostymdrama Vår tid är nu? Den 1 augusti kan tittare åter se säsong 1-3 om familjen Löwander på Djurgårdskällaren.

Premiär: 1 augusti.

Partisan (Viaplay)

Säsong 1

En bild från tv-serien Partisan på Viaplay.
Johan Rheborg och Fares Fares är två av skådespelarna i tv-serien Partisan på Viaplay.

Handling: Nordisk originalserie från Viaplay om Jordnära, ett idylliskt samhälle som som under ytan ruvar på mörka hemligheter. Med bland annat Fares Fares, Johan Rheborg och Sofia Karemyr.

Premiär: 16 augusti.

Frayed (HBO)

Säsong 1

Handling: London, 1988. Simone bor i ett stort mansion och lever ett drömliv med en extravagant livsstil. Men när hennes man plötsligt dör avslöjas att allt är ett luftslott, vilket tvingar Simone att återvända till sitt hemland Australien.

Annons

Premiär: 19 augusti.

Lucifer (Netflix)

Säsong 5

Handling: Djävulen Lucifer är less på helvetet och reser upp till människorna, där han snart öppnar upp en minst sagt dekadent nattklubb i Los Angeles. Säsong 5 har premiär den 21 augusti på Netflix.

Premiär: 21 augusti.

Lovecraft Country (HBO)

Säsong 1

En bild från tv-serien Lovecraft Country på HBO.
Lovecraft Country släpps på HBO den 17 augusti.

Handling: Den unge afroamerikanen Atticus Freeman bestämmer sig för att leta efter sin försvunna far, en resa som är allt annat än säker i 1950-talets USA. Baserad på romanen av författaren Matt Ruff. Skräckfantasy!

Premiär: 17 augusti.

The Falcon and the Winter Soldier (Disney+)

Miniserie

Handling: Grattis alla Marvel-fans! I augusti släpps The Falcon and the Winter Soldier på Disney+, en ny miniserie om superhjältarna Falcon och The Winter Soldier från Marvels universum.

Annons

Premiär: Augusti 2020.

Undercover (Netflix)

Säsong 2

Handling: Två modiga poliser får i uppdrag att infiltrera en holländsk knarkbaron, som tillbringar sina helger på en campingplats. För att komma nära honom låtsas de vara ett helt vanligt par, en historia som faktiskt är inspirerad av verkliga händelser.

Premiär: 6 september.

The Mandalorian (Disney+)

Säsong 2

En bild från tv-serien The Mandalorian på Disney+.
Säsong 2 av The Mandalorian har premiär på Disney+ i oktober 2020.

Handling: Berättelsen om en ensam prisjägare i Star Wars universum som får sitt livs viktigaste uppdrag efter Imperiets fall. Säsong 2 beräknas släppas på Disney+ någon gång i oktober.

Premiär: Oktober 2020.

The Third Day (HBO)

Säsong 1

Handling: Sam upptäcker en mystisk ö utanför den brittiska kusten, där han konfronteras med en traumatisk händelse från sitt förflutna. Med bland andra Jude Law, Naomie Harris och Emily Watson.

Annons

Premiär: Hösten 2020.

The Undoing (HBO)

Säsong 1

Handling: Terapeuten Grace lever utåt sett det perfekta livet med sin familj. Men efter ett våldsamt dödsfall raseras hela hennes vardag – och fruktansvärda sanningar nystas upp. Med Nicole Kidman och Hugh Grant.

Premiär: Hösten 2020.

Serier som släpps på HBO 2021

Euphoria (HBO)

Säsong 2

En bild från tv-serien Euphoria på HBO.
Tv-serien Euphoria kommer tillbaka på HBO 2021.

Handling: 17-åriga Rue försöker pussla ihop sitt liv efter en vistelse på rehab och kämpar för att hålla sig drogfri. Då träffar hon Jules, en transsexuell tjej som är nyinflyttad i trakten. Missa inte!

Premiär: 2021.

Fargo (HBO)

Säsong 4

Handling: I den fjärde säsongen av hyllade Fargo ställs två maffiafamiljer mot varandra i ett avgörande krig, italienare på den ena sidan och afroamerikaner på den andra. Med bland andra Chris Rock, Andrew Bird och Jason Schwartzman.

Premiär: 2021.

Succession (HBO)

Säsong 3

Handling: Den dysfunktionella mediefamiljen Roy möter stora utmaningar när fadern till familjeföretaget bestämmer sig för att kliva av, ett uppdrag som blir allt annat än enkelt.

Premiär: 2021.

Listan uppdateras fortlöpande.

Foto: Nentgroup//Viaplay//HBO//TT

LÄS MER:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons