5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmate
1:24

Efter reklamen: 5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmate

(1:24)

Slå på ljud

Att hitta kärleken kan vara svårt i vilken ålder som helst, men att hitta rätt när man passerat 100 år är det inte många som lyckas med. Men 2018 hittade 100-åriga krigsveteranen John Cook kärleken i två år äldre Phyllis, när de bodde på samma ålderdomshem.

Paret dejtade i ungefär ett år innan de bestämde sig för att slå på stora trumman och gifta sig sommaren 2019. Det var efter bröllopet som paret, bosatta i delstaten Ohio, uppmärksammades av amerikanska medier.

– För att vara ärlig, vi blev kära i varandra. Jag vet att du tänker att det är lite långsökt för personer i vår ålder, men vi blev kära i varandra, berättade Phyllis Cook för ABC7 News.

De var världens första sjulingar 1997 – så ser syskonen ut i dag

Blev kära på ålderdomshemmet

Både John och Phyllis har varit gifta två gånger tidigare, och förlorat sin partnerns. Därför var lyckan stor när de fann varandra på ålderdomshemmet i Sylvania, Ohio.

– Vi passar bara ihop på många sätt, och upptäckte att vi trivs i varandras sällskap, berättar John för tv-kanalen.

Paret berättade hur de tycker om att umgås på ålderdomshemmet, och gärna äter mat ihop eller sitter i solen – men att de samtidigt värnar om sin egentid och vill vara ifrån varandra också.

– Vi har behållit båda våra lägenheter. Han bor en trappa upp och jag en trappa ner, sa Phyllis.

Mest läst