Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

7 döttrarnas fina överraskning till döende pappan

12 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografFox news,
När Willie Shelton diagnostiserades med obotlig cancer sörjde han att hans önskan om att leda sina sju döttrar på deras bröllop inte skulle gå i uppfyllelse.
Men det han inte visste var att hans fru och döttrarna planerade en överraskning han aldrig hade kunnat tänka sig – bara veckor före hans död.
Annons
Här är de vanligaste formerna av cancer i SverigeBrand logo
Här är de vanligaste formerna av cancer i Sverige

Willie Shelton, från amerikanska delstaten Ohio, hade tillbringat sitt liv åt att hjälpa andra. Han arbetade inom den amerikanska militären, och tillsammans med hustrun Cheryl fick han sju döttrar som han lade all sin tid på. När han diagnostiserades med obotlig cancer i hjärnan sörjde han att han inte skulle få se sina yngsta döttrar växa upp, och att han inte skulle få gå med dem fram till altaret på deras bröllopsdag.

Medveten om Willies önskemål valde hans familj därför i hemlighet att organisera en överraskning som han nog aldrig hade kunnat ana. Cheryl och döttrarna tog hjälp både av hospicet där Willie tillbringade sin sista tid, frisör, en bröllopsbutik och en professionell fotograf för att uppfylla hans sista önskan.

Annons

Familjens fina överraskning

Till Willie sa de att äldsta dottern Emily, den enda av de sju döttrarna som redan var gift, skulle förnya sina löften till maken, och att hon ville att Willie skulle ge bort henne på bröllopsceremonin. Men det Willie inte visste var att alla de andra döttrarna också skulle bli inblandade på ett sätt han inte trodde.

Den döende pappan trodde att hans sex döttrar skulle vara med som brudtärnor – men när han fick se dem inför ceremonin i trädgården insåg han att de alla var klädda i varsin brudklänning. En efter en såg han sina döttrar komma ut i brudklänning, och han fick sin önskan uppfylld.

Willie Shelton omgiven av sina sju döttrar.

– Många män skulle hålla med om att vara pappa till en dotter är ett av de mest givande relationerna en man kan ha, sa prästen på ceremonin, när Willie var omgiven av alla sina döttrar.

Annons
Willies fru Cheryl hjälpte till att arrangera överraskningen.

Bara två veckor efter den fina händelsen somnade Willie Shelton in för gott. Cheryl minns sin make med värme.

– Han var positiv, alltid positiv och en sann förebild och pappa.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Källa: Little things.

Annons