Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nio brandmän på samma station fick barn – samtidigt

03 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
2019 bytte brandstationen i Rancho Cucamonga i Kalifornien bränder mot blöjor.
Under en period på fem månader blev nio brandmän pappor – och det otroliga sammanträffandet fick många att höja på ögonbrynen.
”Vi är glada att se vår RCFD-brandfamilj fortsätta växa”, skrev de i ett hyllat inlägg på Facebook.
Annons
Här är kändisarna som skaffat barn på egen handBrand logo
Här är kändisarna som skaffat barn på egen hand

Staden Rancho Cucamonga, Kalifornien, fick en liten babyboom under våren 2019 när inga mindre än nio olika brandmän på samma brandstation fick barn samtidigt. Under en period på fem månader, från mars till juli, föddes det sju flickor och två pojkar i staden som alla hade pappor som arbetade tillsammans på brandstationen.

Det otroliga sammanträffandet uppmärksammades på brandstationens Facebook-sida, med bilder på alla pappor och deras bebisar.

”Säg hej till Rancho Cucamonga brandstations senaste små familjemedlemmar. Mellan mars och juli i år föddes nio barn inom avdelningen och vi kunde inte låta bli att ta tillfället i akt att fånga detta speciella ögonblick”, skrev de i inlägget.

Fruarnas nära relation efter alla bebisar

Man kan lätt tro att brandmännen stämt av sin familjeplanering med varandra, men nej. Att alla barnen föddes i stort sett samtidigt var helt slumpartat.

Alla stolta pappor med sina bebisar.

– Jag minns när vi fick veta att det var typ sex stycken, och sen var det liksom nej, vänta, det är sju, nej det är åtta. Sen fick vi veta om den nionde och kände ”jag kan inte tro det”, sa en av brandmännen.

Annons

Inte nog med att alla brandmännen har mycket att diskutera kring sina barn i samma ålder – stationens babyboom har också fört deras fruar närmare varandra.

– Det har gjort att vi alla är närmare varandra, inte bara de nio brandmännen men också fruarna. Vi delar med oss av tips och sömnscheman och allt sånt som nya mammor gör. Våra män jobbar 24-timmarsskift. Under brandsäsongen är de borta veckor i sträck. Det är skönt att ha vänner som förstår brandmanslivsstilen, säger hustrun Gabrielle Costello.

Källa: Tiphero.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons