VIDEO: Kändisarna som ska få barnbarn 2022
0:49

Efter reklamen: VIDEO: Kändisarna som ska få barnbarn 2022

(0:49)

Slå på ljud

Peggy Koller föddes i amerikanska delstaten Pennsylvania 28 november 1922, och växte upp som ett ensamt barn i familjen. Under hela sin uppväxt saknade hon att ha syskon, och längtade efter syskon och bröder.

– Jag ville ha en stor familj. Jag tycker det är svårt att vara ett ensambarn, det är ensamt, har Peggy Koller sagt i en intervju med Action News 6 2015.

Kom till landet som tonåring – knappt två år senare var hon mamma till 13

Eftersom hon växte upp utan syskon valde Peggy att skaffa många barn när hon träffade maken William. Paret gifte sig 1942 och under åren fick de 11 barn tillsammans.

Peggy och maken William.

– Jag tänkte att jag ville ha 12 stycken men när jag började skaffa dem visste jag inte om jag ville ha så många, har hon sagt.

Har fått stor familj

Efter att ha fått 11 barn fortsatte hennes familj växa när barnen i sin tur fick barn – Peggy har nu 56 barnbarn och 100 barnbarnsbarn. Nyligen fick hon träffa sitt 100:e barnbarnsbarn, son till barnbarnet Chrissy. Bara dagen innan föddes Peggys 99:e barnbarnsbarn.

Chrissy har valt att hylla sina äldre släktingar med nya barnets namn.

– Min man och jag gillar namnet Kole, och det kändes väldigt naturligt att ge honom Koller och William i mellannamn. Och så kan vi alltid kalla honom Kole om vi vill.

Peggy med sitt 100:e barnbarnsbarn.

För Peggy är det en stor ära att få träffa sitt 100:e barnbarnsbarn.

– Jag tänker bara på hur lyckligt lottad jag är.

Källa: Newsner.

SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Slå på ljud
Mest läst