Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Adele har slutat dricka alkohol: ”På gränsen till alkoholist”

23 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Adele.
Världsstjärnan Adele har slutat dricka alkohol helt, och blivit nykterist.
På en av sina konserter i Las Vegas berättade Somebody like you-sångaren att hon började dricka allt tidigare om dagarna under pandemin.
– Jag var på gränsen till alkoholist under stora delar av tjugoårsåldern, sa Adele på konserten.
Annons
Så bor Adele- kika in i stjärnans nya lyxvillaBrand logo
Så bor Adele- kika in i stjärnans nya lyxvilla

Adele har just nu en pågående show i Las Vegas, där hon håller konsert flera gånger i veckan. När stjärnan nyligen pratade med publiken under en av de hyllade konserterna konstaterade hon att hon har slutat dricka alkohol helt.

Det var när hon pratade med en person i publiken som Adele berättade om sitt beslut att sluta dricka alkohol.

– Jag slutade dricka för kanske tre och en halv månad sedan. Det är tråkigt. Jag menar, jag var på gränsen till alkoholist under stora delar av tjugoårsåldern, men jag saknar det så mycket, sa hon till personen i publiken och fortsatte:

Njut av din whiskey sour. Jag är väldigt, väldigt avundsjuk.

Adeles pappa var alkoholist: ”Nära relation till alkohol”

Adele konstaterade att hon började dricka allt tidigare om dagarna under pandemin, och har även tidigare haft perioder då hon inte druckit alkohol.

– Jag har alltid haft en nära relation till alkohol. Jag var alltid varit fascinerad av alkohol. Det var det som höll min pappa ifrån mig. Så jag ville alltid veta vad som var så bra med det, har artisten tidigare sagt.

Adele har varit öppen med att hennes pappa var alkoholist, och när han gick bort 2021 hade hon en vit period då hon inte drack.

– Det är verkligen ett bra sätt att lära känna sig själv. Att bara dricka vatten och vara nykter, sa Adele i en intervju med Oprah Winfrey då.

Annons