Sonen dog och hjärtat donerades.
Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen
1:23

Efter reklamen: Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen

(1:23)

Slå på ljud

Amerikanska paret Monica och Dean Berckenhoff levde ett vanligt familjeliv med son Colton när allt plötsligt vändes upp och ner, och drömlivet blev till en mardröm. Det ar 2012 som Monica och Dean förlorade sin son i en tragisk olycka, när han bara var 11 år gammal.

Paret bestämde sig för att i sin sorg försöka hjälpa andra, och valde att donera sonens organ för att rädda livet på andra barn och unga. En av dem var 20-åriga Travis Stufflebean, som hade tillbringat i stort sett hela sitt liv på sjukhus på grund av svåra hjärtproblem. Efter fem stora operationer under uppväxten hade läkarna kommit fram till att Travis behövde ett helt nytt hjärta för att överleva – och räddningen kom i form av Coltons hjärta.

19-åriga pojken visste att han skulle dö – fick sin sista önskan uppfylld

Sju år efter sonens död bestämde sig Monica och Dean Berckenhoff för att gifta sig. De hade tagit sig igenom den fruktansvärda tragedin tillsammans, och ville fira sin starka kärlek med familj och vänner. Men när bröllopsceremonin hölls hände något helt oväntat.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Systerns överraskning på bröllopet

Mitt under ceremonin ställde sig Monicas syster upp och avbröt bröllopet, med en riktigt oväntad överraskning till brudparet. Med sig på bröllopet hade systern nämligen med sig Travis Stufflebean – och ett stetoskop. Föräldrarna skulle få höra sin sons hjärtslag slå på bröllopet, något de drömt om sedan sonens död.

– Det har gått sju år och det här är något vi alltid velat, sa Monica till ABC13 Houston.

Lisa har Downs syndrom och är mamma – så uppfostrade hon sonen

För Travis Stufflebean kändes det också viktigt att få ge Coltons föräldrar den känslosamma gåvan.

Föräldrarna får lyssna på sonens hjärta.

Monica och Dean fick lyssna på sonens hjärta på bröllopet.

Foto: Youtube.

– För mig är det här bara ett tillfälligt hjärta, jag lånar det bara. Men enligt mig är det här som det hör hemma. Hos den här underbara och otroliga familjen, sa Travis till kanalen.

Källa: ABC13 Houston.

Mest läst