Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

82-åriga mannen blev barnfamiljens bonus-farbror: ”Välsignelse”

22 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Uncle Paul blev viral på Instagram.
Man behöver inte ha några blodsband för att vara en riktig familj.
När familjen Caraballo flyttade till sitt nya grannskap dröjde det inte länge förrän de fått en ny familjemedlem – i 82-åriga Paul Callahan.
”Min familj och jag har adopterat honom som 'uncle Paul'”, skriver mamman Sharaine Caraballo på Instagram.
Annons
Merja om den stora kärleken och familjenBrand logo
Merja om den stora kärleken och familjen

När Sharaine Caraballo flyttade till ett nytt grannskap i amerikanska delstaten Rhode Island var hon osäker på hur hon, maken och deras då fyra barn skulle bemötas av grannskapet. De var den enda afroamerikanska familjen i området, och med fyra barn i unga åldrar förde familjen en del väsen av sig.

Men Sharaine hade inte behövt vara orolig – det dröjde inte länge förrän grannskapet inte bara hade välkomnat familjen, utan de också fått en extra familjemedlem i form av 82-åriga Paul Callahan. När familjen Caraballo flyttade till Pawtucket hade Paul nyligen förlorat sin fru, och han bestämde sig för att hjälpa den upptagna flerbarnsfamiljen flytta in i huset ordentligt. En dag knackade Paul på med en stege – och resten är familjehistoria.

Annons

Det dröjde inte länge innan Paul blev en självklar del av familjen, som en extramorfar. Han kallas ”uncle Paul”, och barnen älskar honom – de kastar sig i hans famn när han kommer på besök, och vill att han ska läsa sagor för dem.

Hyllade uncle Paul i fint inlägg: ”Allra bästa”

I mars delade Sharaine Caraballo med sig av en fin hyllning till uncle Paul, som fick ordentlig spridning och har gillats över 480 000 gånger på Instagram.

”Min familj och jag köpte vårt hem förra februari. Min största skräck var att jag inte visste hur grannarna skulle vara (jag kollar på mycket program om grannfejder). Min Gud välsignade min familj med en granne som Paul. Han kommer över och hänger med vår familj. Lär min man om olika verktyg. Kommer med munkar varje lördag till barnen. Köpte kassar fulla av strumpor, handskar och mössor till barnen på vintern. Kommer på grillkväll på sommaren och bara skänker så mycket glädje till familjen. Min familj och jag har adopterat honom som 'uncle Paul'. Det finns verkligen bra grannar här ute, men vi fick den allra bästa”, skrev hon på Instagram, till en rad olika videoklipp med 82-åriga Paul och hennes familj.

Varken familjen eller Paul hade dock räknat med hur uppmärksammat Sharaine Caraballos inlägg skulle bli. Som svar på all uppmärksamhet och kärlek hade Paul bara en sak att säga:

”Det är bara något med den här familjen som får mig att känna mig som hemma”.

Källa: Amo Mama.

Annons