Shani Taylor.
Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor
0:52

Efter reklamen: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor

(0:52)

Slå på ljud

Shani Taylor, 39 år från Sydney, har minst sagt levt ett tumultartat liv. Uppvuxen i en trasig familj hade hon en rörig barndom, och vid 16 års ålder kastades hon ut från hemmet, samtidigt som hon hade fastnat i ett svårt drogmissbruk. Hon började sova på vänners soffor och, i brist på det, kalla gator.

Allt vände när Shani blev gravid i tjugoårsåldern. Efter att ha fött sonen Oscar bestämde hon sig för att ta tag i sin livssituation, bli ren och börja jobba. Hon hade inte gått ut gymnasiet, men lyckades ändå få ett jobb inom försäljning – och där kunde hon arbeta sig upp till en chefsroll.

Mamman har lurats på miljoner – trodde hon gav till pojkvännen

Startade eget företag – värt miljoner

Vid 28 års ålder hade Shani skaffat sig en examen inom sociologi, och börjat klättra i karriären. Samtidigt bestämde hon sig för att starta sitt eget företag.

– Efter 28 år av trauma och all den utvecklingen kunde jag inte se hur jag skulle kunna gå tillbaka till att jobba för någon annan och klocka in och vara i en kontorsmiljö, berättar Shani för australiska 7 News.

Shani Taylor med sonen.

Shani Taylor vände sitt liv när hon fick sonen Oscar.

Foto: Youtube.

Shanis konsultfirma, Open to grace, hjälper andra företag att utvecklas och växa. I början arbetade hon 18 timmar om dagen, sju dagar i veckan för att få firman att gå runt.

– Nästan allt i mitt liv sattes på paus så jag kunde fokusera helt på att forma mitt liv som jag ville ha det.

Flickan mobbades för sitt utseende – 20 år senare ger hon svar på tal

I dag har Shani dock kommit långt, och företaget är värt miljonbelopp.

– Nu har jag mer pengar än jag någonsin haft, och mer frihet med min tid än jag någonsin haft, och ett företag som tjänar människor över hela världen.

Mest läst