Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Frun väntade barn efter makens död – då kom oväntade beskedet

06 jul, 2023 
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
Bryan och Courtney och dottern Reagan.
Courtney Hill och hennes make Bryan levde ett lyckligt familjeliv när Bryan plötsligt omkom i en hemsk bilolycka.
Kort efter tragedin fick Courtney veta att hon var gravid – och viskade glädjebeskedet till maken på hans begravning.
Annons
Så stöttar du någon i sorgBrand logo
Så stöttar du någon i sorg

Courtney Hill och hennes make Bryan levde länge ett klassiskt amerikanskt liv. Bryan var soldat i den amerikanska armén, och tjänstgjorde både i Irak, Kuwait och Afghanistan. Medan han var iväg på livsfarliga uppdrag stannade Courtney hemma i USA tillsammans med deras dotter Reagan, och oroade sig för om maken skulle komma hem levande.

Hon hade inte kunnat ana att det var på hemmaplan hon skulle förlora sin make. Efter att Bryan sagt upp sig från armén och påbörjat ett lugnt familjeliv slog tragedin plötsligt till – när han en dag omkom i en svår bilolycka.

Courtneys sorg var total. Hon hade förlorat sin make, och dottern hade förlorat sin pappa. Men mitt under förberedelserna för begravningen upptäckte Courtney något hon inte var beredd på: hon var gravid igen.

Annons

Berättade på begravningen

Hon bestämde sig för att ge beskedet till sin döda make på begravningen, och viskade till kistan:

”Älskling, du ska bli pappa igen”.

Men inte nog med att Courtney upptäcker att hon är gravid så kort efter sin makes död – hos läkaren får hon nästa chockartade besked. Det var inte en bebis som låg i magen, utan tre. Läkarna kunde se två pojkar och en flicka på ultraljudet.

– Jag var helt mållös. Men jag var också överlycklig över att få ytterligare tre leenden som påminner om Brian, har Courtney berättat för CBS Chicago.

Till slut födde Courtney Hill en frisk pojke och flicka, men förlorade den andra sonen i magen. Nu menar hon att Bryan och sonen vakar över familjen, medan hon försöker uppfostra barnen på ett sätt som hade gjort maken stolt.

Annons