Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Han får träffa sin biologiska mamma – har sett henne förut

01 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube,
Benjamin Hulleberg hade länge vetat att han var adopterad, men inte haft en aning om vilka hans föräldrar är.
När han fyllde 20 år fick han ett besked som fick honom att gapa – han hade redan sett sin biologiska mamma utan att veta om det.
– Det här var något jag hade fantiserat om, om och om igen, säger Benjamin Hulleberg i Good morning America.
Annons
Adoption - det här gäller i SverigeBrand logo
Adoption - det här gäller i Sverige

Amerikanska Benjamin Hulleberg växte upp med kärleksfulla och fina adoptivföräldrar. Från att han var stor nog att förstå vad det var berättade hans föräldrar Angela och Brian Hulleberg att han var adopterad, och som många andra adoptivbarn funderade han mycket över sitt ursprung och vilka hans biologiska föräldrar var.

Det Angela och Brian visste om berättade de för sin son – hans biologiska mamma var bara 15 år gammal när hon blev gravid, och hade inte pengar eller möjlighet att ge sin son den uppväxt hon ville att han skulle ha. Därför valde hon att ge upp honom för adoption, så att han skulle hamna hos föräldrar som kunde ge honom ett fint liv.

Holly Shearer var bara 15 år när hon blev gravid,

Vad Benjamin inte visste var att hans biologiska mamma var närmare i hans liv än han trodde. När han fyllde 20 år fick han en gratulationshälsning, som visade sig komma från hans biologiska mamma, Holly Shearer. Holly hade inte gått en dag utan att tänka på sin son, och när han blivit vuxen bestämde hon sig för att till slut höra av sig.

Annons

Arbetade precis bredvid varandra

Benjamin lyckades leta upp Holly på sociala medier, och när han fick syn på hennes profilbild på Facebook insåg han att han hade sett henne förut – på jobbet. Medan Benjamin jobbade på intensivvårdsavdelningen på sjukhuset arbetade Holly nämligen på hjärtcentret på samma sjukhus.

I en gemensam intervju i Good morning America berättar de om chocken när de insåg hur nära de varit varandra utan att veta om det.

– Varje morgon passerade jag kvinnokliniken för att komma till mitt jobb. Så jag gick precis förbi NICU varje dag. Vi parkerade i samma garage, vi kunde ha varit på samma våning, vi hade ingen aning om att vi var så nära varandra, säger Holly Shearer.

Nu har Benjamin och Holly upptagit kontakten med varandra, efter att Benjamin bjudit in henne på middag hos sig. I dag har de två en fin relation, och har börjat ta igen efter all förlorad tid.

– Det här var något jag hade fantiserat om, om och om igen, säger Benjamin Hulleberg i Good morning America.

Holly Shearer och sonen Benjamin Hulleberg återförenades.

Källa: Newsner.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons