10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen
1:25

Efter reklamen: 10 av de mest annorlunda kändisbarnnamnen

(1:25)

Slå på ljud

35-åriga Ashley Ness och hennes pojkvän Val var redan föräldrar till fyra barn sinsemellan i åldrarna sju till 24, när de fick veta att Ashley var gravid igen. Ingen av dem hade trott att Ashley skulle kunna bli gravid igen, och tog det som en glad överraskning.

– Jag hade haft väldigt svårt att bli gravid och hade drabbats av flera missfall tidigare. Så att få välsignas med något så stort kändes så fantastiskt, säger Ashley Ness i Good morning America.

När Ashley gick till läkaren på ett rutinmässigt ultraljud fick hon sig dock en riktig chock – det var mer än ett barn som väntade i magen. Men det dröjde innan hon kunde få klara besked.

– När hon påbörjade ultraljudet så kollade hon på skärmen och skrev ”A, B”, så jag hejdade henne, såg på henne och sa ”vänta, ska jag ha tvillingar?”. Och hon sa: ”Åh, jag vet inte... jag måste kliva ut ett ögonblick”, berättar Ashley.

Paret trodde inte att de kunde få barn – fick nio barn på tre år

Beskedet – väntade fyrlingar

När barnmorskan kom tillbaka var det med minst sagt oväntad information.

– Hon startade igång skärmen igen och sa ”du ska ha fyra barn”. Jag bara ”ursäkta?”, och hon sa ”ja, det finns fyra av dem där inne”.

Fyrlingarna i Ashleys mage var två par enäggstvillingar, och oddsen för den unika graviditeten – att vänta två tvillingpar på en gång – är en på 70 miljoner. För att komma på namn till de två flickorna och de två pojkarna tog Ashley hjälp av sin dotter Chanel.

– Jag har velat behålla ”Ch”, för alla mina föräldrars barnbarn förutom ett börjar på Ch. Så jag ville stanna på Ch-stigen, och vi kom på alla deras namn. Så flickorna heter Chesley och Chatham, och pojkarna Chance och Cheston, säger hon till Good morning America.

Föddes för tidigt

På grund av Ashleys ålder och historia av missfall, och inte minst för att det var fyra bebisar i magen, räknades det som en högriskgraviditet. I juli födde Ashley sina fyra barn, och de har nu hunnit fylla tre månader. Alla barnen har dock inte fått komma hem från sjukhuset ännu, då de var födda så pass för tidigt.

”I dag har de tillbringat 92 dagar på denna jord, och jag kan inte förstå att mina bebisar är tre månader gamla för det känns som det var i går de kom till världen.”

Mest läst