Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hon blev mormor vid 32 års ålder: "Folk frågar hur"

14 nov, 2022 
AvStina Meyerson
FotografTikTok/@brookexaloura
Mormor
När en kvinna i USA fick reda på att hon skulle få ett barnbarn redan som 32-åring brast hon ut i gråt. I dag älskar hon livet som mormor, men hennes unga ålder väcker förvirring!
Annons
5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigtBrand logo
5 kändisar som blev farmor eller mormor tidigt

Den 32-åriga mormodern har gjort fullkomlig sensation på TikTok. I ett klipp som hennes dotter, Brooke Morton, har delat så bär den unga mormodern sitt barnbarn i famnen under texten "När hon frågar hur jag blev hennes mormor vid 32". I videon hörs en röst säga "Ask your mama" som svar på frågan.

Videon har visats hela 5,5 miljoner gånger, fått över en miljon gilla-markeringar och tusentals kommentarer. De allra flesta undrar samma sak som Brookes mamma menar att hennes dotterdotter frågar sig: Hur gick det till?

Så blev hon mormor vid 32

Den exceptionellt unga mormodern fick nämligen barn vid 19 års ålder, svarar Brooke på TikTok. Brooke själv blev i sin tur också tonårsförälder som 14-åring.

När Brookes mamma fick reda på att hon var gravid följde en dramatisk tid. Eftersom hon hade så tydliga symptom som tydde på en graviditet kände hon sig redan säker på vad resultatet skulle bli när hon tog testet i sällskap med sin mamma.

Annons

"Hon tittade på graviditetstestet, skakade på huvudet och gav tillbaka det till mig. Sen började hon gråta", berättar Brooke i ett klipp.

Även Brookes pojkvän Jason fick en liknande upplevelse med sin egen familj. I videon talar han om att hans mamma också brast i gråt vid beskedet. I kommentarsfältet berättar Brooke vidare att det uppstod en konflikt mellan familjerna och att båda sidor beskyllde varandra för situationen som uppstått.

Så lever familjen i dag

Men i dag verkar osämjan mellan familjerna ha lagt sig och mor- och farföräldrarna har omfamnat sitt barnbarn. Brooke och hennes pojkvän har nu varit tillsammans i tre år och har flyttat ihop.

Brookes mamma verkar numera vara mer tillfreds med situationen och i en TikTok-video skriver Brooke att hon numera älskar att shoppa bebiskläder.

@brookexaloura

when you became a gma at thirty three

♬ original sound - maree

Även om graviditeten mynnade ut i en turbulent tid så lever den unga familjen nu ett lyckligt familjeliv. Brooke visar flitigt upp delar av sin vardag som tonårsförälder inför sina 1,7 miljoner följare på TikTok och 104 000 på Instagram.

Källa: The Sun

Annons