Se saker lyckliga par gör på helgerna – för att få relationen att hålla
1:04

Efter reklamen: Se saker lyckliga par gör på helgerna – för att få relationen att hålla

(1:04)

Slå på ljud

Att kolla på gamla bilder från barndomen är något som de flesta av oss gör någon gång ibland, men vi förväntar oss inte att hitta detaljer som förändrar hur vi ser på det förflutna.

Det var dock något som händer Tiktok-användaren ”Goddess adventures”. I ett uppmärksammat klipp, som blivit omskrivet av The Sun och gillats tusentals gånger på det sociala mediet, gör hon nämligen en väldigt oväntat fynd.

”Jag tittade igenom gamla bilder och kom över den här på mig och pappa när vi är och kollar på en parad”, skriver kvinnan i videon.

Mordet på modeskaparen Gianni Versace – fortfarande ett mysterium

Hon visar en bild där hon som liten flicka sitter i sin pappas famn och vinkar mot kameran. De står vid sidan av en gata och i bakgrunden syns andra människor gå förbi.

Gammalt fotografi från Tiktok.

Den gamla bilden innehåller något oväntat...

Foto: Tiktok.

Barnet i bilden visar sig vara någon hon känner

Men hon är inte det enda barnet i bilden – i hörnet syns också en liten pojke som är utklädd till Batmans hjälpreda Robin. Men den här lilla pojken är inte vem som helst, ska det visa sig.

”Jag upptäckte den här lilla killen i bakgrunden. Det visade sig att det är min make. Besatt av mig redan då”, skriver ”Goddess adventures” i videon.

Hon berättar sedan att hon gifte sig med maken 20 år efter att bilden togs. Bland kommentarerna är det många som är förundrade av sammanträffandet, och medan vissa ser det som ödet, är det andra som får mer ödesdigra konnotationer.

”Det här ger mig verkligen You-vibbar”, skriver en person, och syftar på Netflix-serien som handlar om en stalker som nästlar sig in i sina offers liv.

”Din man stalkade dig”, skämtar en annan.

”Det visar bara hur geografi spelar en stor roll i folks relationer”, skriver en tredje.

@goddessadventures

Anyone else ever find a photo like this? We were at the same parade and he found his way into my photo. #soulmates #funfind familyphotos.

♬ original sound - GoddessAdventures
4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga
0:42

Efter reklamen: 4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga

(0:42)

Slå på ljud
Mest läst