Kattungen Taco.
8 kändisar som älskar sina husdjur (FEMINA)
1:17

Efter reklamen: 8 kändisar som älskar sina husdjur (FEMINA)

(1:17)

Slå på ljud

Mannen gjorde som han alltid gjorde om morgnarna – satte sig i sin lastbil och började köra till jobbet. Men just den här morgonen skulle allt bli annorlunda, och hans liv skulle komma att förändras.

Katten Taco.

Kattungen Taco.

Foto: Youtube.

På vägen till jobbet fick han nämligen syn på något han inte har sett förut: en liten orange kattunge. Mannen stannade vid vägkanten och öppnade dörren till lastbilen, för att ta in den sjuka och späda kattungen. Han kunde märka att han hade svårt att andas när den kröp upp i hans knä.

”Fula” katten med speciella behov höll på att dö – följs nu av en kvarts miljon människor

Mannen gjorde det enda han kunde tänka sig – han ringde in till jobbet och sa att han inte kunde jobba, innan han körde raka vägen till veterinären. Att katten vilade tryggt i hans famn valde mannen att ta som ett tecken: han hade nu blivit vald som ny husse.

Taco fick ett nytt hem

Hos veterinären kunde den lilla kattungen, som nu fått namnet Taco, få antibiotika, lusbehandling och medicin mot fästingar. Sedan kunde mannen köra hem med sin nya familjemedlem och hjälpa honom bli frisk.

Kattungen Taco.

Mannen fick hjälpa Taco att bli frisk.

Foto: Youtube.

Taco adopterade sin nya ägare, i stället för tvärtom, och nu bor de två tillsammans. Den lilla katten vill helst inte lämna sin husses sida, och trivs bra i hans famn.

Källa: I heart cats.

Mest läst