6 kändisar med okända tvillingar
1:15

Efter reklamen: 6 kändisar med okända tvillingar

(1:15)

Slå på ljud

Allt i Allanah och Brock Harris relation har gått snabbare än för de flesta. De två, som är från Queensland i Australien, blev snabbt ihop när Allanah blev gravid efter sin första dejt med Brock. Paret gifte sig efter kort tid, och Allanah blev bonusmamma till Brocks son James, som i dag är fyra år gammal.

Men barnet som förenade paret efter deras första dejt fick aldrig se dagens ljus. Dottern Lily, som nyligen skulle ha fyllt två år, föddes före beräknad ankomst, och dödförklarades efter förlossningen.

– Det är klart jag önskar att jag fick hålla Lily. Jag får aldrig hålla henne igen och jag tänker på det varje dag, har Allanah berättat på den Tiktok-kanal där hon låter följarna se hur hon och resten av Harris-familjen lever, skriver The Sun.

Paret trodde inte att de kunde få barn – fick nio barn på tre år

Den traumatiska förlusten som paret gick igenom tillsammans gjorde dock att de kom närmare varandra, och det dröjde inte länge innan Allanah var gravid igen, och så småningom föddes sonen Chase till världen – nio månader efter att Lily hade fötts.

Födde tre barn på raken

Men Allanah och Brock stannade inte länge i bubblan med sin nyfödda bebis. Direkt efter förlossningen blev Allanah gravid igen, och inte länge efter att ha kommit hem från sjukhuset med sin nyfödda bebis så fick Allanah veta att hon var gravid igen.

– Nu har vi irländska tvillingar, eller borde jag säga trillingar, säger Allanah Harris i en video på Tiktok.

Irländska tvillingar är ett gammal uttryck för två syskon som är födda under samma kalenderår. Det kan också kallas för pseudotvillingar.

Familjen, som i dag följs av över 360 000 personer, upplever att de får en del kritik, och kan känna hur andra dömer dem för hur tajt det gått mellan de olika barnen.

– Vart jag än går får jag höra att jag har fullt upp. Ja, mina händer är kanske fulla, men mitt hjärta är ännu mer sprängfyllt, säger Allanah på Tiktok.

Mest läst