Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

”Min man var otrogen – det var det bästa som kunde hända oss”

14 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Charity Craig och hennes familj.
Charity och Matt hade varit tillsammans sedan tonåren och hade fyra barn under sex år när Matt var otrogen.
Efter åtta månader isär och en del terapi hittade paret tillbaka till varandra – och i dag är relationen starkare än någonsin.
– Vi fick börja om helt från början, men det var värt det, berättar Charity för The Sun.
Annons
3 faktorer som är grunden till nästan alla äktenskapsbråkBrand logo
3 faktorer som är grunden till nästan alla äktenskapsbråk

Charity och Matt Craig blev tillsammans redan i tonåren och gifte sig när de passerart 20. 2012 hade paret varit gifta i ett antal år, och fått fyra barn som alla var under sex år. Det var då Charity upptäckte att maken var otrogen mot henne, efter att misstankarna hade vuxit under en tid.

– Vi hade vuxit isär allt mer och blivit helt bortkopplade från varandra. Jag hade en magkänsla att något var fel, och efter att ha kollat i hans mobil upptäckte jag textmeddelanden som bekräftade min rädsla. Jag konfronterade honom och han bröt ihop och berättade allt, säger Charity i en intervju med The Sun.

Annons

Otroheten kraschade relationen, och Charity började gå i terapi. Där insåg hon att Matt inte hade varit den enda som förstört förhållandet, även om han var den enda som hade haft en affär. I åtta månader arbetade hon med sig själv, och fick bättre självkänsla.

– Vi höll kontakten för barnens skull, och kärleken vi hade för varandra försvann inte. Så vi bestämde oss för att slåss för vår familj, och tillsammans jobba igenom våra problem, och jag är så glad att vi gjorde det för nu är saker bättre än någonsin, säger Charity och fortsätter:

Annons

– Affären visade sig vara det bästa som någonsin hänt oss.

Startade om helt

Paret gick i samtalsterapi tillsammans, och fick börja om helt från början. Matt ångrade sin otrohet, och gav frun alla sina lösenord för att hon skulle kunna se att han inte var otrogen längre. I februari 2013 börjad de hitta tillbaka till varandra, och sedan dess har fyrabarnsföräldrarna hållit ihop. Charity har också utbildat sig till äktenskapsrådgivare, och hjälper nu andra par som är i samma situation som hon var i.

– Det är hårt arbete, men det är så givande att hjälpa andra par att gå vidare från tidigare svek och återbygga deras äktenskap, säger hon till The Sun.

Annons