Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mamman hittar hundratals lappar i barnens rum

28 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
När Sabrina Clendenin hittade massor av handskrivna lappar i sin dotters lunchlåda blev hon först förvånad.
Tårarna kom först när hon insåg vem som skrivit lapparna – och varför.
”Varför gråter jag”, skriver Sabrina om upptäckten.
Annons
Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppenBrand logo
Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen

Sabrina Clendenin trodde att hon hade stenkoll på allt som försiggick i hennes hem, där hon bor tillsammans med maken Jordan och deras tre döttrar. Men en dag upptäckte hon något som fick henne att inse att det fanns hemligheter som hon inte kände till.

När Sabrina en dag tittade i en av sina döttrars lunchlådor hittade hon en hel hög med handskrivna lappar. Lapparna var skrivna till dottern, men trebarnsmamman kunde inte låta bli att läsa dem – och började gråta när hon insåg att de var skrivna av hennes make Jordan.

Det visade sig nämligen att maken skrivit uppmuntrande budskap och ord på små lappar till sina döttrar, något som rörde Sabrina till tårar.

”Varför gråter jag? Det var meningen att han skulle vara en flickpappa”, skriver Sabrina på Tiktok, där hon först delade med sig av upptäckten i en video som väckt mycket uppmärksamhet.

Sabrina berättade om upptäckten i Good morning America.

Kände inte till lapparna

Sabrina visste att Jordan hade en stark och nära relation till alla deras tre döttrar, men han hade inte berättat att han peppade deras barn med handskrivna lappar – och barnen hade inte heller berättat hur deras pappa visat sin kärlek med sin omtänksamma ord.

Annons

I en intervju med Good morning Amercia berättar Sabrina hur hon bröt ihop i tårar när hon upptäckte alla lappar, och lade ut dem på bordet.

Hela familjen – Jordan, Sabrina och deras tre barn.

– När jag stötte på dem alla nedstoppade i en låda, tänkte jag ”Vad i hela friden? Jag började läsa dem och… jag blev lite känslosam eftersom jag inte ens visste att han gjorde specifika dagar, säger hon och fortsätter:

– Det är en ”Vad är jag onsdag”, ”Fun Fact Friday”, ”Motiverande måndag”, det här är bokstavligen det sötaste jag någonsin sett.

Videon på Tiktok har väckt stor uppmärksamhet, och många blir rörda över pappans fina gest till sina barn.

– Han ger dem bara det här stora självförtroendet som jag tror att alla barn behöver när de växer upp, säger Sabrina till Good morning America.

Annons