Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

3-åringens kärleksförklaring till bästa vännen – 20 år senare gifte de sig

13 feb, 2024 
AvAino Oxblod
FotografFacebook, Instagram.
Matt Grodsky och Laura Scheel.
3 år gammal stod Matt Grodsky framför sin förskolegrupp och deklarerade sin kärlek till bästa vännen Laura Scheel – han var säker på att de skulle gifta sig.
Det dröjde över 20 år innan löftet blev sanning, men i dag är de två barndomsvännerna lyckligt gifta.
”Jag bestämde mig för att hålla löftet jag gett i förskolan och göra Laura till min fru”, berättar Matt Grodsky.
Annons
Skådespelarnas bästa kärleksråd: "Stanna hemma och lägg er i sängen"Brand logo
Skådespelarnas bästa kärleksråd: "Stanna hemma och lägg er i sängen"

Matt Grodsky och Lura Scheel träffades för första gången på förskolan, bara tre år gamla. Där började en kärlekshistoria som skulle bli livslång. Matt föll pladask för flickan i förskolan – så pass mycket att han var säker på att de två skulle gifta sig en dag.

”Ett av mina allra första minnen är att jag är tre år gammal och står framför min förskolegrupp, och deklarerar att jag ska gifta mig med henne en dag. So barn lärde Laura mig att gunga, hur man ritar kullar, och det 'rätta' sättet att äta strängost”, berättar Matt Grodsky på Instagram-kontot Thewaywemet.

Efter tiden tillsammans i förskolan tappade Matt och Laura kontakten med varandra under grundskolan – de såg bara varandras ansikten på familjernas respektive julkort som skickades varje år. Inte förrän de började gymnasiet kom de i kontakt med varandra igen av en slump, genom en gemensam bekant.

Annons

Blev tillsammans igen på gymnasiet

När de två väl hittade tillbaka till varandra stod det klart att de inte ville vara utan varandra igen.

”Inom två veckor bestämde vi oss för att vara pojkvän och flickvän. Vi fortsatte vara tillsammans under hela gymnasiet, trots att vi gick på olika skolor. Vi klarade till och med av att ha långdistansrelation under högskoletiden, när vi bodde i olika delstater”, skriver Matt Grdosky på Instagram-kontot.

Efter att ha klarat allt det tillsammans utan att göra slut rådde det inget tvivel – de ska helt enkelt vara tillsammans. Matt bestämde sig för att fria till sin stora kärlek.

”Vi var ett starkt par fram till den 23 maj 2015 när jag bestämde mig för att hålla löftet jag gett i förskolan och göra Laura till min fru. Jag friade till henne på platsen där allt började... i vårt klassrum på förskolan”.

I dag är paret gifta och har två barn tillsammans, döttrarna Lily och Hallie.

Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu
Annons