Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nathan adopterades – hittade biologiska pappan på sitt jobb

31 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografAir Tv.
Nathan Boos växte upp med vetskapen att han var adopterad, och trodde inte att han någonsin skulle hitta sina biologiska föräldrar.
När han till slut hittade sin pappa kom nästa chock – de jobbade tillsammans på samma arbetsplats.
– Det är fortfarande lite av en chock, säger Nathans pappa Bob till Weau.
Annons
Marianne Mörck om uppväxten som adopterad: "Jag blev inlåst i tre dagar"Brand logo
Marianne Mörck om uppväxten som adopterad: "Jag blev inlåst i tre dagar"

På många sätt kan ens kolleger och arbetskamrater kännas som en andra familj – man träffar dem minst lika ofta som sin egen familj, och umgås tajt och intensivt på arbetsplatsen. Men för Nathan Boos i amerikanska delstaten Wisconsin skulle det visa sig vara samma sak.

Nathan växte upp med vetskapen att hans föräldrar hade adopterat honom, och visste inte vem hans biologiska mamma och pappa var.

– Under uppväxten visste jag alltid att jag var adopterad, men jag tänkte aldrig tanken att jag skulle hitta mina föräldrar, säger han i en intervju med Weau.

Det Nathan inte visste då var att hans biologiska pappa var närmare än han trodde, och redan hade fått en annan plats i hans liv – nämligen som kollega på jobbet.

Annons

Nathans adoptivföräldrar visste vilka sonens biologiska föräldrar var, men det var inget de pratade om. Däremot var det hans adoptivmamma som till slut upptäckte kopplingen. En dag kollade hon vilka som var sonens vänner på Facebook, och upptäckte att han var vän med sin biologiska pappa.

Visste inte om sonens uppväxt

När hon tog upp det hela med sonen förstod han först inte vad hon pratade om. Det först när de kollade upp det hela som de upptäckte att mannen hon pratade om var lastbilschaufför precis som Nathan, och att de jobbade på samma arbetsplats.

Mannen, som heter Bob Degaro, hade arbetat med Nathan i två års tid utan att varken han eller Nathan vetat om deras band. Den adopterade sonen tog kontakt med Bob, som förklarade att han och hans exfru adopterad bort en son som unga när de hade ekonomiska problem, men att han inte hade vetat hos vem barnet hade hamnat.

– Det är fortfarande lite av en chock. Det finns dagar då jag inte vet vad jag ska säga eller hur jag ska agera. Jag menar, han är min son men vi hade inte en far och son-relation under uppväxten, utan träffades i stället i jobbet.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons