En fiktiv sugardatingsite satte dit sexköpare
Slå på ljud

Det var 2007 som Monica McCanch greps och dömdes för pedofili tillsammans med sin älskare. McCanch, som är från England, dömdes till ett sex år långt fängelsestraff efter att ha både förgripit sig på ett barn, och ha idkat sexuella handlingar i närvaro av ett barn.

Efter att ha släppts från fängelset har den dömda pedofilen kämpat för att få följdstraffen lättade – och har nu lyckats till hälften. Monica har nämligen lyckats överklaga förbudet mot att hon ska träffa barn utan skyddstillsyn. Efter beslutet är det alltså tillåtet för henne att umgås med barn på egen hand.

Nu vill Monica, som snart är 70 år, också att hon ska tas bort från det brittiska registret över sexbrottslingar, skriver Daily Mail.

Monica och hennes älskare mötte pedofil

McCanch, som tidigare har jobbat för läkemedelsföretaget Pfizer, grät när hon först dömdes, och sa att hon inte stod ut med tanken på "skammen och stigmat" som kommer med att vara pedofil.

Monica var 55 år och gifte, när hon fängslades tillsammans med älskaren Archibald Wood, då 60. Älskarna brukade besöka swingerspartyn tillsammans med Woods fru, och träffade då också lagerarbetaren Steven Horton, då 44. Under ett sex timmar långt sexmöte tvingade trion barn att både titta på när de hade sex med varandra, men förgrep sig även på barnen i rummet.

Läs mer:

Jihde om aborten med exet: "Rätt beslut"

Därför väljer Kenza att kolla om bebisen har Down syndrom

Britney Spears stoppas av pappan – får inte bli gravid

Mest läst