Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Robert återförenas med sin katt – efter att ha letat i sju år

09 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
För åtta år sedan försvann Roberts katt Chebon – precis när flyttlasset skulle gå från Kalifornien till Ohio.
Men efter sju år ifrån varandra, och hundratals mil dem emellan, kunde katten och husse äntligen återförenas, med lite osannolik tur och hjälp.
– Jag var rädd att det var något slags misstag, sa Robert efter den tårfyllda återföreningen.
Annons
8 kändisar som älskar sina husdjur (FEMINA)Brand logo
8 kändisar som älskar sina husdjur (FEMINA)

Att ett husdjur är som en extra familjemedlem vet alla som någon gång delat hem med en fyrfotad vän. Därför är det inte svårt att sätta sig in i den medelålders Kalifornien-bon Roberts sorg när hans katt Chebon plötsligt försvann spårlöst för åtta år sedan.

Tajmingen hade inte kunnat vara sämre. Robert höll precis på att förbereda en flytt från Kalifornien till staten Ohio på andra sidan av den amerikanska kontinenten när hans katt en dag inte kom hem igen. Robert valde att skjuta upp flytten för att leta efter sin älskade Chebon, men efter ett år hade han inget val längre och lämnade Kalifornien bakom sig med ett tungt hjärta. Han trodde att han aldrig skulle få träffa sin katt igen.

Återförenades efter sju år

Men ödet ville annorlunda. Sju år efter att ha förlorat sin katt fick Robert ett samtal han aldrig hade kunnat räkna med. En kvinna i Ventura county i Kalifornien hade fångat in en herrelös katt och lämnat in honom till det lokala djurhemmet. Där kunde de undersöka det mikrochip som fanns i katten och hitta dess ägare – Robert.

Roberts och Chebons fina återförening.

Efter alla år och med flera hundra mil emellan dem kunde Robert och Chebon till slut återförenas. Katten, som nu hade hunnit fylla 19 år, var gammal men vid god hälsa trots åren på gatan. När Robert kom till djurhemmet och fick se sin gamla kat igen bröt han ihop i tårar. Han hade inte vågat tro det förrän han såg Chebon med egna ögon.

– Jag var rädd att det var något slags misstag.

Nu får Robert och Chebon tillbringa sina dagar tillsammans igen. Se det fina klippet från återföreningen här!

Annons