Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sharon Stone: Min pojkvän gjorde slut för att jag inte ville ha botox

04 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sharon Stone.
Efter att Sharon Stone drabbades av en svår stroke 2001 tvingades hon göra omfattande botoxbehandlingar – något som fick henne att ändra syn på medlet.
I en intervju med Vogue Arabia berättar skådespelaren hur hon dumpades av en yngre pojkvän för att hon vägrade använda botox för att se yngre ut.
– Om jag inte är mer än så för dig, så kan du hitta vägen ut själv, säger hon i tidningen.
Annons
10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingreppBrand logo
10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingrepp

Att operera sig, använda fillers och spruta in botox i ansiktet är mer regel än undantag om du är en medelålders kvinna i Hollywood. När Sharon Stone var yngre använde hon sig av både botox och fillers, men efter att ha drabbats av en svår stroke 2001 ändrades allt. I en intervju med Vogue Arabia berättar Sharon Stone att hon efter stroken behövde spruta in mängder av både fillers och botox för att hjälpa ansiktet tillbaka till sin vanliga form, då ena halvan hade börjat hänga till följd av hjärnblödningen.

Perioden efter stroken gjorde att Sharon Stone ändrade sin syn på botox – det gick från att vara en lyxvara till att vara ett smärtsamt, neurologiskt behandlingssätt. Hon bestämde sig då för att sluta använda botox och fillers för att se yngre ut.

Annons

– Jag låg på intensivvårdsavdelningen i nio dagar och överlevnadschansen för vad jag gick igenom är väldigt låg. Jag behöver inte att någon får mig att må dåligt för att jag åldras, har hon sagt i en intervju 2014.

Pojkvännen dumpade Sharon Stone

Att sluta med botox och åldras naturligt i Hollywood är inte helt enkelt, och pressen är intensiv från alla möjliga håll och kanter. Sharon Stone konstaterar i intervjun att hon blivit dumpad av en yngre pojkvän för att hon inte ville göra kosmetisk botox. Efter att ha ifrågasatts kring varför hon inte använde preparatet, valde pojkvännen och Sharon att gå skilda vägar.

– Om jag inte är mer än så för dig, så kan du hitta vägen ut själv, säger hon i Vogue Arabia.

Annons