Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Stacys förvandling inför dejten – efter alla motgångar

09 maj, 2022 
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
Stacy har inte haft ett enkelt liv – hennes pappa övergav henne när hon var fem år gammal, och hon har alltid mobbats för att hon har Downs syndrom.
Nu har hon hittat kärleken i kamraten Max, och inför deras första riktiga dejt får hon en makeover hos frisör som ger henne en helt ny look med hår och smink.
– Du är min vän nu, säger hon nöjt till frisören efteråt.
Annons
5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmateBrand logo
5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmate

Stacys liv har varit fullt av motgångar, och trots att hon är ung har hon redan fått hantera lika många motgångar som många gör under ett helt liv. Hon föddes med Downs syndrom, och när hon var fem år gammal lämnade hennes pappa familjen – och bröt helt med dem.

Sedan dess har Stacy saknat sin pappa, speciellt då hon blivit svårt mobbad under uppväxten. I skolan har Stacy fått glåpord som ”utvecklingsstörd” ropade efter sig, för att hon har Downs syndrom.

Annons
Innan sin makeover har Stacy långt och lite slitet hår.

Men nu har Stacy hittat vänner och ett sammanhang där hon känner sig välkomnad – och där har hon också mött sin kärlek, Max. Max har också Downs syndrom, och de två går i samma skola. Efter skoldagarna brukar de två ta promenader tillsammans om eftermiddagarna.

Överraskades med ny frisyr

Inför parets första riktiga dejt, där Stacy skulle hem till Max på middag, började folk i hennes omgivning ha åsikter om förhållandet. Hennes moster menade att relationen var dödsdömd från början. Det var dock inget som varken Stacy eller hennes mamma brydde sig om.

Annons

Stacys mamma, som alltid har stöttat sin dotter i vått och torrt, bestämde sig för att överraska Stacy. Inför dejten lät hon henne därför besöka en frisörsalong, där hon fick både hår och smink fixat inför dejten.

Efter att ha bett om en kort page blev Stacy plötsligt nojig kring pojkvännens åsikter.

– Tänk om Max inte tycker om det, undrade hon efter att ha fått håret kapat.

Frisören intygade dock att hon passar bra i den kortare frisyren – och när han fick höra om den stundade dejten erbjöd han henne en gratis sminkning.

Stacy är väldigt nöjd med sin nya look!

Efter förvandlingen var Stacy stormförtjust, och poserade glatt för kamerorna innan hon kramade om frisören.

– Du är min vän nu, sa hon till honom.

Källa: Facebook.

Annons