Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Tv-profilens sorg – sonen dog vid 20 års ålder

01 mar, 2023 
AvAino Oxblod
FotografSBS Discovery, Instagram.
Nadja Kaagh blev känd i Unga mammor Danmark, som sändes på Kanal 5.
Nu går hon igenom alla föräldrars största mardröm, när hennes son Sebastian har gått bort, bara 20 år gammal.
”Varje morgon börjar jag med att min själ slits sönder ännu en gång”, skriver Nadja, som tidigare förlorat ytterligare ett barn.
Annons
7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorgBrand logo
7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorg

Nadja Kaagh var en av profilerna i tv-programmet Unga mammor Danmark, som länge har sänts på Kanal 5 och Discovery. I programmet har tittarna fått följa hennes liv som ung mamma, efter att hon blev gravid redan som 17-åring och fött sonen Sebastian.

Hennes liv har varit kantat av tunga sorger – 2007 förlorade hon nyfödda sonen Elias efter att hennes förlossning drog igång i förtid. Senare blev Nadja även sjuk i cancer, och den unga mamman tvingades gå igenom en svår cancerbehandling för att bli frisk.

Nu har Nadja drabbats av en ny svår sorg, och går återigen igenom alla föräldrars stora mardröm. Hennes son Sebastian har gått bort, bara 20 år gammal. Det var i slutet av december 2022 som tv-profilen berättade att hon förlorat sin äldsta son.

Annons

Han var en pojke som levde sitt liv i färg, tog emot världen med öppna armar och ville veta allt som fanns att veta. Han älskade med hela sitt hjärta och vi tvivlade aldrig på att vi var de viktigaste personerna för honom”, skrev Nadja i inlägget på Instagram i december.

Nadjas svåra sorg efter familjetragedin

Nadja Kaagh berättar om det fruktansvärda sorgearbetet hon nu måste gå igenom. Hon konstaterar att varje morgon börjar med chock, då hon hinner förtränga att hennes äldsta son inte finns längre.

”Varje morgon har jag glömt och varje morgon börjar jag med att min själ slits sönder ännu en gång. Varje morgon kommer chocken, varje morgon blir jag illamående, varje morgon vill jag bara slita ut mitt hjärta ur min kropp, för att åtminstone kunna ersätta den psykiska smärtan mot den fysiska”, har hon skrivit på Instagram.

Nu delar Nadja en hjärtskärande video där hon visar två minnesstenar från sin egen trädgård – en som det står Lillebror på, och en med ordet Storebror.

”Jag försöker mitt bästa men varje dag är det så svårt”, skriver hon till videon.

Annons